- הוסף לסימניות
הבו רעיונות ליצירות, עוגות, עיצובים ומילקשייקים, מפרות, המתאימים גם לילדים!
נכתב ע"י נחמי ווייס;942782:*טרייפל פרות מרכזי / בכוסות אישיות.
אם זה מעניין אתכן יש לי מתכון מהמם שלא מרגישים את הריצ'- משובח ביותר!
*סלט פרות המורכב מקוביות קיווי, קוביות מנגו וגרעיני רימון. קל מאוד להכנה וטעם מאוד מיוחד!
נכתב ע"י זוהר טל;942875:תביאו מתכונים...
מה אתן כותבות דברים מפוצצים, רק בשביל לגרות את הלשון והחיך?
אני מחפשת מתכון לפאי כמו שדבי בי כתבה, יש למישהו?
תודה[/QUOTE
העיתונות מפוצצת בכל זה כל עלון מסכן מתהדר השבוע באיזה מתכון שתים קל ונחמד (השבוע ב..., קטיפה, מרכז הענינים, לענין,פידבק...)
חוצמיזה באתר של רדיו קול חי יש מתכונים מוסרטים מהממים של מירי זורגר
בקלות בנקיות והעיקר מענין ומתאים גם לשמאליים.....
שווה לראות אין מי שלא אמר לי והוו!!!
בעיקר לומדים טכניקות ישום הוראות בקלות.מעשיר את הדמיון
בהצלחה.
נכתב ע"י דבי בי;942878:הבעיה שיש לי נתיב ואני חסומהנכתב ע"י זוהר טל;942875:תביאו מתכונים...
מה אתן כותבות דברים מפוצצים, רק בשביל לגרות את הלשון והחיך?
אני מחפשת מתכון לפאי כמו שדבי בי כתבה, יש למישהו?
תודה[/QUOTE
העיתונות מפוצצת בכל זה כל עלון מסכן מתהדר השבוע באיזה מתכון שתים קל ונחמד (השבוע ב..., קטיפה, מרכז הענינים, לענין,פידבק...)
חוצמיזה באתר של רדיו קול חי יש מתכונים מוסרטים מהממים של מירי זורגר
בקלות בנקיות והעיקר מענין ומתאים גם לשמאליים.....
שווה לראות אין מי שלא אמר לי והוו!!!
בעיקר לומדים טכניקות ישום הוראות בקלות.מעשיר את הדמיון
בהצלחה.
וגם אני לא מקבלת את כל העיתותנים הנ"ל.
אז אם לא קשה לך, אשמח שתעלי סריקה או העתק-הדבק מאתר כלשהו.
ואם קשה לך, אולי מישהו אחר יכול?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים