- הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;373142:וואוו!!!!!!!!
נכנסתי עכשיו לקישור!!!
איך עושים את זה???
מ-ד-ה-י-ם!!
אהבתי את החידושנכתב ע"י tamiro;373128:ניתן לקפוץ בין החדרים המסומנים בעיגול אדום
נכתב ע"י Srool;373183:הסיורים הוירטואליים האלו מדהימים אותי כל פעם מחדש!
לא הבנתי מה הרעיון של השחור לבן. זה לא ממש מתאים לסיור וירטואלי.
אני חייב לדעת - כמה זמן בערך לוקח לך לערוך דבר כזה? (מעבר לצילום עצמו)
נכתב ע"י yitzy;373185:אהבתי את החידוש
וכדאי לכתוב את זה איפשהו באתר\סיור....חשבתי שזה סתם נקודות ציון...
נכתב ע"י yossmor2;373290:יצא מעולה,
איפה האצבעות?![]()
לא קשור לאסור, פשוט סיור וירטואלי אמור (כך אני חושב) להביא לך את התחושה שכאילו אתה נמצא שם, ובמקרה של שחור לבן התחושה הזאת לא קיימת, כי זה לא מציאותי.נכתב ע"י tamiro;373228:לא חושב שיש איזו תורה שכתוב בה שזה אסור בסיורים וירטואלים.
נכתב ע"י Srool;373390:לא קשור לאסור, פשוט סיור וירטואלי אמור (כך אני חושב) להביא לך את התחושה שכאילו אתה נמצא שם, ובמקרה של שחור לבן התחושה הזאת לא קיימת, כי זה לא מציאותי.
נכתב ע"י Srool;373390:לא קשור לאסור, פשוט סיור וירטואלי אמור (כך אני חושב) להביא לך את התחושה שכאילו אתה נמצא שם, ובמקרה של שחור לבן התחושה הזאת לא קיימת, כי זה לא מציאותי.
נכתב ע"י tamiro;373391:OK
אני זורם עם הגישה שלך והולך איתה צעד אחד אחורה
הכוונה הייתה כאן לדמות את התחושה של פעם ושל מקום עתיק
להרגיש כאילו אתה נמצא בתמונה ישנה או בסרט ישן.
אולי לא הצלחתי להעביר את הדבר הזה...
בשבילך אני אצור אחד כזה צבעוני![]()
נכתב ע"י לשם שינוי;373484:יפה ומיוחד!
בעיה קטנה, אחרי שנכנסתי לאחד החדרים לא ידעתי איך לצאת...
כל פעם סגרתי ופתחתי שוב. בטוח שזו לא השיטה. איך באמת יוצאים חזרה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים