- הוסף לסימניות
אין עליהם, גם איכות וגם מחיר טוב.
פרימיום אותו מחיר ועל הפנים..
אפשר קישור?נכתב ע"י סיפי;1369562:ניסיתי פעם אחת וממש לא הייתי מרוצה.
סתם לידיעת האמהות, סופר פארם התחילו לשווק טיטולים תחת המותג שלהם. מעולים בהשוואה לפמפרס, הם גם נראים די דומה...
אני קונה עם קופונים שאני מורידה מהאתר שלהם במחיר של 33 ₪ לחבילה.
נכתב ע"י תמי ק;1369522:באושר עד (בירושלים) עולה שתיים ב-74 אגב גם המבונים שלהם מצוינים ולא יקרים.
בבית וגן יש כל יום שיני מכירת מוזלת של טיטולים ושם עולה 3 ב- 100
נכתב ע"י ארבע;1369620:אני קונה מארז של פרימיום במחיר נמוך יותר ב'יש' - 89.90 ( לאחר 10 אחוז הנחה כבעלת כ. אשראי יש)
ניסיתי את ביביסיטר בשלב הניו בורן והייתי מאד לא מרוצה. עברתי להאגיס ואחר כך גיליתי שפרימיום נותנים מענה מצוין מכל הבחינות.
נכתב ע"י סיפי;1369562:ניסיתי פעם אחת וממש לא הייתי מרוצה.
סתם לידיעת האמהות, סופר פארם התחילו לשווק טיטולים תחת המותג שלהם. מעולים בהשוואה לפמפרס, הם גם נראים די דומה...
אני קונה עם קופונים שאני מורידה מהאתר שלהם במחיר של 33 ₪ לחבילה.
לא!נכתב ע"י לאה ורחל;1369654:ניסית להלביש לו טיטול על טיטול?
נכתב ע"י שיר770;1369659:לא!
לא חשבתי אפילו על הרעיון...
אמור לפתור את הבעיה?
אבל מסכן, זה מידי עבה...
וחוץ מזה, שהוא רטוב באיזור הבטן, והטיטול כולו ספוג... אז איך יעזורו 2 טיטולים?
אכן, בלילה הוא ישן עם מידה יותר גדולה.נכתב ע"י המייטב;1369755:אני שמה בלילה מידה יותר גדולה של טיטול, עוזר לקום יבשים!
הלוואי, כל הטיטול, אבל ככככללל הטיטול מלא.נכתב ע"י ניצן;1369856:גיסתי עלתה על פתרון שאולי יעזור לך, פשוט להשאיר גופיה פתוחה, לא לסגור טיקטקים ואז הטיטול משוחרר להתנפח והנוזלים נספגים
כנראה זה הפיתרון. להחליף באמצע הלילהנכתב ע"י ari;1369704:זה שלב.
אני הייתי מחליפה לו חיתול לפני שהייתי הולכת לישון - בערך ב24:00
ואז היה קם בבוקר בבגדים יבשים
אה, והשתמשתי בהאגיס באותה תקופה
נכתב ע"י שירי12;1369586:לא ראיתי הבדל גדול בין פרימיום לבייביסיטר.
נכתב ע"י מאירה חורי;1369587:אין עליהם, גם איכות וגם מחיר טוב.
נכתב ע"י קקטוס;1369477:ממש לא
אני זה שהולך לקנות את מה שאומרים לי....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים