- הוסף לסימניות
באורגן עצמו? או דרך תוכנה?אפשר להעביר בימהה ממקצב למקצב ערוצים וכו'
באורגן עצמו? או דרך תוכנה?אפשר להעביר בימהה ממקצב למקצב ערוצים וכו'
אני יכול להקליט דרך האורגן בערוצים במידי גם כלים וגם מקצב?הקלטת פלייבק בימהה פשוטה מאוד!!!!
מכניסים און קי תואם [יש רשימה ארוכה באתר ימהה אחרת זה מפסיק באמצע הקלטה]
מפעילים הקלטה בחלון יפיפה נעים וברור בלחיצה USB MEDIA מפעילים מקצב
מסיימים שומרים וזהו יש לך הכל מוקלט בקובץ באון קי.
אם מדובר גם על שירה יש אפקטים מדהימים בS 970 [ב770 פחות]
מכוונים את הבלנס של שירה מקצב וצליל וכו' לפני. וכנ"ל הפעל הקלטה וכו' הכל שמור באון קי.
אם כי בשירה מומלץ להקליט במידי ואז להקליט לאון קי כנל
אם מדובר על ערוצים זה רק במידי שלדעתי מאוד ברור וטוב לא ניסיתי אחרים.
יש לך להעלות את הראיון?לאחר חפירה משמעותית בעניין....
לאירועים שמשמעותו רכישה של חומר יקר בנוסף לאורגן קורג!!
לשימוש בייתי או פלייבקים וכו' ימהה שמגיע דיי גמור ומעובד גם ללא תיכנות.
מי ששמע את הראיון של ליפסקר ונתנאלי אצל דיקמן זה גם פחות או יותר דעתם
בהחלט!אני יכול להקליט דרך האורגן בערוצים במידי גם כלים וגם מקצב?
אגב תוכל בבקשה לשלוח לי קצת הקלטות האורגן (של מוסיקה חסידית שקטה וקיצבית) לשמוע.....
באורגן עצמו.באורגן עצמו? או דרך תוכנה?
בזמן אמת ניתן לשנות את הערוצים את הווליום של כל ערוץ וכן את האפקטים ואת סוג הצליל.ג"א מצטרף.
ימהה לבית ולאולפן, קורג לאירועים.
ימהה מוכן, עשוי ומלוטש, צלילים נקיים ויפים, אבל אי אפשר ליצור ואי אפשר לשנות כלום - בפרט בזמן אמת. חסר כמה דברים חשובים בממשק (ריסט, פיל אין, דבל קליק לנעילה ועוד)
קורג גמיש, ניתן ליצור ולבצע איתו בקלות כל מה שעולה על הדעת, ואפשר לתקן דברים אפילו תוך כדי נגינה. אבל צריך להשקיע בו, חומר הגלם לבד עשוי להיות לא מספק יחסית לימהה.
בסאונד הכללי היוצא להגברה - קורג מנצח, בפרט בדגמים היקרים (PA3 PA4) בזולים פחות.
אם היה לי כסף מיותר הייתי קונה לי את הג'ינוס, לנגן איתו בבית להנאתי ולהקליט, ובאירועים הייתי שם אותו קומה שניה בשביל הרושם ולא מנגן בו כלום...
השאלה מה אתה מחפש בדיוק.אני רוצה לקנות אורגן על מה אתם ממליצים
ימאהה 970,975,770
קורג PA700
אשמח לשמוע פה או בפרטי
(אם אפשר לכתוב את המעלות)
למה?הייתי צריך להתגבר בשביל להגיב לך.
אפשר בבקשה קישור?מכניסים און קי תואם [יש רשימה ארוכה באתר ימהה אחרת זה מפסיק באמצע הקלטה]
סליחה על ההקפצה!מה שחשוב זה הדעה של אנשי המקצוע, של מוזיקאים ומעבדים, ובעיקר של הקלידנים היותר איכותיים ומוזיקליים.
מכרת את ה975 וקנית 1000? ומכרת אותו בחזרה?סליחה על ההקפצה!
מה שחשוב זה מה שהאדם אוהב ומתחבר.
היה לי קורג PA1000 ליומיים כתחליף לימהה 975 והעפתי אותו חזרה!
אין מה לומר הכל יפה יש לו עוצמה וחדות לצלילים שאין לימהה 975 אבל לא התחברתי אגרסיבי מדי. לעומת ימהה שיותר רך וזה דווקא!! מה שאהבתי! עניין של טעם!
בקורג צריך המון לעבוד על כל מקצב עד שישמע מלוטש!
בימהה הכל מוכן ומזומן ופשוט, ולי זה מה שחשוב במיוחד לנגינה ביתית או פלייבקים.!!
גישה למקצבים חדשים בקורג זה מתיש ולך אחרי זה תזכור איפה הנחת אותו, בימהה הכל דרך או קי בשניה וחצי!! במסך מאיר עיניים וברור!!
גם מצד הנוחות הפעלה הייתי אומר כך! לנוחות בשעת נגינה ימהה הרבה יותר נוח! ונוחות עריכה קורג יותר טוב!
אני לא נכנס לנושא של אירועים אלא בחינה מוסיקלית ונוחות!
למזלי לא מכרתי......מכרת את ה975 וקנית 1000? ומכרת אותו בחזרה?
אני מסכים במאה אחוז שבחומר שמגיע עם האורגן ימהה יותר טובים מקורג בהרבה
אבל בסטים שמכניסים לקורג יש דברים מאוד טובים וגן מתאימים יותר למוזיקה החסידית וכו
וגם יש הרבה סטים ודגימות לקורג לימהה יותר קשה למצוא ולהשיג וכו, לא שאין אבל קשה.
לקורג מצאתי הרבה דגימות ודברים בחינם גם..
ודווקא אפשרי לזכור בקלות איפה המקצבים ןהדגימות יושבים וכו
מצד שני זה יתרון שזה דרך האון קי ככה יש הרבה יותר זכרון ומקום וכו
לגבי נוחות ההפעלה הקורג מאוד נוח (על ימהה לא נסיתי)
וכמו שכתבת בהחלט עניין של טעם והרגל!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים