- הוסף לסימניות
שעה ו25 דקות ליתר דיוק.
מספיק?
אם הנחיתה בזמן, כן.
הצרה בזמן מועט היא שאם ההמראה מתאחרת קצת או הרבה, זה כבר הופך להיות ממש גבולי.
בהצלחה ושהכל ילך בקלות ומהירות!
שעה ו25 דקות ליתר דיוק.
מספיק?
מזלגות ואלי גם בטריות.מה לקחו לך???
בעיות משקל במזוודהלמה היה לך מזלג מתכת בתיק הצד?
בעיות משקל במזוודה
ועוד משהו חברת התעופה המדוברת מקפידה מאוווד על המשקל על הגרמים וכמעט חייבו אותי קנס על קילו נוסף או אפילו פחות
כלל לא ידעתי.אתה לא מזכיר את שם החברה בגלל שזו דמות מהמיתולוגיה ויש בזה חשש עבודה זרה?
כלל לא ידעתי.
אני טס תמיד עם כובע וחליפה,
לא מכיר שדה תעופה בעולם שיש בעיה להסתובב כך!
.
האם יש חשש לנסוע לשוויץ דרך איסטנבול?
עצירה של שעה אחת באיסטנבול בחברת PEGASUS?
אבקש ממי שיש לו מידע בלבד!
ונא לא להיכנס לאמוציות!
הזמנו כבר, ואנחנו רק רוצים לדעת האם זה קריטי עד כדי הצורך לבטל את הכרטיס ולספוג קנס?
תודה רבה מראש!!!
בסין זה לא ככה..אני טס תמיד עם כובע וחליפה,
לא מכיר שדה תעופה בעולם שיש בעיה להסתובב כך! [באותם אלו שהייתי]
לגבי הזמן של שעה וחצי,
כאשר עושים קונקשיין, כרגיל אין צורך לעבור ביקורת דרכונים,
רק כדאי לברר במטוס איפה המסלול קונקשיין,
שדה התעופה שם ענק, וכל פעם זה מסלול שונה.
להביא אוכל.,תודה לכל אלו שענו!
עזרתם לי מאד!!
מה עוד אני צריכה לדעת כשאני עושה טיסה עם חניית ביניים?
הטיסות הקודמות שלי היו ישירות...
תודה!!להביא אוכל.
לא תצליחו להשיג שם כשר.. ואולי גם סכין ח"פ אם תרצו לקנות קצת פירות.
בסין זה לא ככה..
בבייג'ין היינו צריכים להתחיל ה-כ-ל מהתחלה. כולל הפקדת מזוודות.
גזענות???תרבות התורות אצל הטורקים היא משהו הזוי לחלוטין... הם עוקפים תורות מלכתחילה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים