- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;738309:חזרת מהר... אתם לא מחכים 5 דקות?
המחשב שלנו בחדר האטום. מה שבטוח בטוח...
נכתב ע"י דסי;738309:חזרת מהר... אתם לא מחכים 5 דקות?
נכתב ע"י gutman09;738296:זכורני, בימי הביצה הלבונית, טרום תקופת/התקפת ארבעת האמהות, ואהוד הבורח - 'הסתובבה' לה בדיחה עממית, על ילדי לבנון שאינם מסגולים להרדם בימי הפוגה, לפני שישמיעו להם הקלטה של 'בומים' ארטילריים, כוחו של הרגל..
גם אילינו האשדודים זה הגיע במובן מסויים
הסיוט לא כזה גדול כפי שהוא נשמע מרחוק
הילדים די הסתגלו, בפרט כשהם שוהים בחברת מבוגרים. [הבן שלי בן השבע וחצי, היה היום ברחוב בשעת האזעקה והוא ידע להסתדר ולהסתתר, וחזר לא ממש מסויט], ומעבר לכך שהאזעקה מהווה צפירת בשורה לעוד יום חופשה מהנה (או מענה תלוי למי להורים או לילדים), הם אפילו מסוגלים לרקוד כשיש אזעקה.
איך שלא יהיה תתפללו חזק השיגרה הזאת של השהייה בחיק הבית ולא במסגרות החינוך, לא ממש מתאימה לנו.
אם תרצו זה הקושי הכי גדול שיש בהתקפה האחרונה
אופס..
רק גמרתי לערוך את ההודעה ושוב היא מגיעה העולה ויורדת הזאת
הקייטנה בחדר מדריגות המשיכה כרגיל בתוספת צהלות ודיבורים באוקטבות גבוהות של ילדים ואמהות
נכתב ע"י gutman09;738296:זכורני, בימי הביצה הלבונית, טרום תקופת/התקפת ארבעת האמהות, ואהוד הבורח - 'הסתובבה' לה בדיחה עממית, על ילדי לבנון שאינם מסגולים להרדם בימי הפוגה, לפני שישמיעו להם הקלטה של 'בומים' ארטילריים, כוחו של הרגל..
גם אילינו האשדודים זה הגיע במובן מסויים
הסיוט לא כזה גדול כפי שהוא נשמע מרחוק
הילדים די הסתגלו, בפרט כשהם שוהים בחברת מבוגרים. [הבן שלי בן השבע וחצי, היה היום ברחוב בשעת האזעקה והוא ידע להסתדר ולהסתתר, וחזר לא ממש מסויט], ומעבר לכך שהאזעקה מהווה צפירת בשורה לעוד יום חופשה מהנה (או מענה תלוי למי להורים או לילדים), הם אפילו מסוגלים לרקוד כשיש אזעקה.
איך שלא יהיה תתפללו חזק השיגרה הזאת של השהייה בחיק הבית ולא במסגרות החינוך, לא ממש מתאימה לנו.
אם תרצו זה הקושי הכי גדול שיש בהתקפה האחרונה
אופס..
רק גמרתי לערוך את ההודעה ושוב היא מגיעה העולה ויורדת הזאת
הקייטנה בחדר מדריגות המשיכה כרגיל בתוספת צהלות ודיבורים באוקטבות גבוהות של ילדים ואמהות
אסור לכתוב איפה נפל טיל, כדי לא לעזור להם לכוון.נכתב ע"י gutman09;738328:עוד אזעקה
מעידכוני חדר המדרגות
בנפילה הקודמת, היתה פגיעה בבנין מגורים ברחוב*****רחוב מרכזי באשדוד
אכן פעם ראשונה ששמענו סירנה אח"כנכתב ע"י gutman09;738328:עוד אזעקה
מעידכוני חדר המדרגות
בנפילה הקודמת, היתה פגיעה בבנין מגורים ברחוב מרכזי באשדוד
נכתב ע"י ישראלה;738330:נחמה, ממתי הרסיס?
מהיום? באיזו שעה?
זו ההשתתפות שהכי מנחמת ומרגיעה. תודה.נכתב ע"י נוי;738358:לבי אתכם. (כשחיכיתי לבן שלי שירד מההסעה חשבתי עד כמה אנחנו בשפלה הפנימית- בפלנטה אחרת)
הדרך המעשית שלי מעבר לתפילה היא לדרבן את בני ללמוד תורה במשנה מרץ, כי הבל הפה שלהם הוא ההגנה הכי טובה והנשק הכי חזק שיש לנו.
נכתב ע"י איקס עיגול;738284:ברור לרבים מהבתים ברובע ח' נכנסו רסיסים!
נכתב ע"י שקוף;738671:אם אתם שואלים אותי.
שום מקום לא מוגן פרט לחדר ממ"ד.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חדר מדרגות בטח שלא.
תחשבו שאם טיל פוגע בבנין באמצע שלו... אין כלום מתחת!!! שום דירה לא!!
סכנת נפשות! אבל אין לאן לברוח אז כולם בורחים למדרגות.
מישו צריך לדאוג שיהיה ממדים בכל בניין.
בכל בניין באשדוד במקלט למטה יש חנות/מכירה/מחסן...
היו שאמרו שאנשים לא יכולים תוך 45 שניות לרוץ עד המקלט.
אין לזה הסבר רק רחמי שמים.
מסוף התשובה שלך מסתבר, שכל מקום מוגן. בסתירה לתחילת התשובה, שאין מקום מוגן.נכתב ע"י שקוף;738671:אם אתם שואלים אותי.
שום מקום לא מוגן פרט לחדר ממ"ד.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חדר מדרגות בטח שלא.
תחשבו שאם טיל פוגע בבנין באמצע שלו... אין כלום מתחת!!! שום דירה לא!!
סכנת נפשות! אבל אין לאן לברוח אז כולם בורחים למדרגות.
מישו צריך לדאוג שיהיה ממדים בכל בניין.
בכל בניין באשדוד במקלט למטה יש חנות/מכירה/מחסן...
היו שאמרו שאנשים לא יכולים תוך 45 שניות לרוץ עד המקלט.
אין לזה הסבר רק רחמי שמים.
נכתב ע"י חוצניק;738870:ומה אנחנו נגיד גרים מעבר לים וכל כמה רגעים רצים להתעדכן מה קורה באשדוד וברחובות וכו וכו
אפי' הבן שלי בן ה8 חזר מבוהל מהחיידר ורץ ושאל אותי "אבא שמעת שהערבים התחילו לזרוק בומבעס"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //