נכתב ע"י שרי 1;1225838:לגבי פסים
צריכים לצבוע קודם את הקיר באיזשהו צבע שגורם שגם שיורידו את המסקנטייפ (דבק נייר לבן)
הקיר לא יתקלף
אנחנו לא ידענו על כך ועשינו בלי הצבע הזה ובחלק מהמקומות שהורדנו התקלף ואז שוב לצבוע בכתום ושוב בב'ז זה היה מעצבן
לא כדאי לצבוע קיר שלם באדום.נכתב ע"י atara m;1226513:יש לי חדר בגווני אפור, שחור, אדום ... הקירות צבועים בצבע אפור...
אני רוצה לצבוע קיר אחד שלם באדום... איזה דוגמא אפשר לעשות על הקיר כדי שישבור את כל האדום????
(זה חדר של בחורה...)
נכתב ע"י atara m;1226513:יש לי חדר בגווני אפור, שחור, אדום ... הקירות צבועים בצבע אפור...
אני רוצה לצבוע קיר אחד שלם באדום... איזה דוגמא אפשר לעשות על הקיר כדי שישבור את כל האדום????
(זה חדר של בחורה...)
נכתב ע"י GRN;1226516:לא כדאי לצבוע קיר שלם באדום.
נכתב ע"י GolanArt;1226532:קחו פרחים יפים של פוטושופ, כלומר מברשות, תדפיסו את זה על נייר גדול (בדפוס)
תדביקו את הנייר על מפל, ותחתכו עם סכין. עכשיו יש לכם תבנית יפה, ואם הקיר
שלכם אדום, תוכלו להדפיס עם בורדו למשל. קיר שלם באדום, נראה לי שעלול
קצת להפריע בעין, אבל כל אחד והעין שלו.
נכתב ע"י atara m;1226574:לא כדאי ללכת על שחור על אדום?
נכתב ע"י eden7115;1226580:קיר שלם באדום זה מאוד ריסקי - צריך שכל שאר הרהיטים בחדר יהיו לבנים כדי שזה לא יראו עמוס מידי (רהיטים בצבע עץ או שחור למשל - בשילוב עם קיר אדום = אסון עיצובי).
לדעתי - דווקא כדאי לעשות שבלונה או להדביק מדבקות קיר בצבע לבן!!!
כך הקיר יהיה פחות "כבד" ויותר קליל.
מצ"ב דוגמא.
צפה בקובץ המצורף 189838
נכתב ע"י atara m;1226595:אוף, כל כך רציתי את כל הקיר אדום!!!!!!!!! אבל לפי התגובות פה זה נשמע לא מתלהב בכלל.....
הריהוט שלי הוא ברובו אפור עם קצת נגיעות של שחור ואדום...
והאופי- סוער+...
נכתב ע"י atara m;1226595:אוף, כל כך רציתי את כל הקיר אדום!!!!!!!!! אבל לפי התגובות פה זה נשמע לא מתלהב בכלל.....
הריהוט שלי הוא ברובו אפור עם קצת נגיעות של שחור ואדום...
והאופי- סוער+...
נכתב ע"י atara m;1226732:אפשר הסבר קצת יותר מפורט?
כאילו לעשות רבע קיר או משו' כזה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים