- הוסף לסימניות
זה עובד, תלוי מאד באיזו שעה ביממה (בלילה פחות עובד),ניסיתי כמה פעמים ולא הלך, אז הפסקתי לנסות.
היו תקופות יותר טובות, זה משתנה מידי פעם.
זה עובד, תלוי מאד באיזו שעה ביממה (בלילה פחות עובד),ניסיתי כמה פעמים ולא הלך, אז הפסקתי לנסות.
תחפש בגוגל מה שצריך ותוסיף בסוף את המילה "פרוג", לרוב זה הרבה יותר יעיל.אני כמעט אף פעם לא מצליח לחפש כאן דברים.
השגיאות הבאות קורות לי:
החיפוש מפריד את מילות החיפוש ומחפש כל אחת מהן בנפרד, וזה לא שווה לי כבר כלום.
כל המילים הנפוצות מושמטות מן החיפוש.
אני רוצה לחפש באשכול מסויים או בתת פורום מסויים ולא מוצא את האופציה הזו.
יש מילים שאני בטוח שכתובות בפורום ובחיפוש הן לא עולות. האם יש עוד דברים שהוא משמיט?
בערך 12MBמה המגבלות של גודל קבצים כאן?
"צרף קבצים" - העלאת קובץ מהמחשב
מה המגבלות של גודל קבצים כאן?
ציטוט מכאן
(גודל הקבצים משתנה מעת לעת)
ומה זה insert video?"צרף קבצים" - העלאת קובץ מהמחשב
"מדיה" הטמעת וידאו מאתרים שונים שנתמכים
נורא מעצבן.ציטוט מכאן
(גודל הקבצים משתנה מעת לעת)
יש, בהחלטכשמגדירים להציג את הקוד של BB אז יש קוד לכל אופציה כאן.
ראה דוגמא בתמונה.
האם יש עוד קודים שלא רשומים כאן ואפשר לעשות אתם משהו בתוך ההודעה?
www.prog.co.il
תלוי בשרת, בכמות המשתמשים, בזמן העיבוד, בזמני גיבוי, ועוד...נורא מעצבן.
למה זה מיועד המשחקים האלו? למה אי אפשר להגדיר פעם אחת גודל אחיד?
נתנו, וחסמו לא מזמן (לדעתי זה נעשה לבקשת חברות הסינון).איך לא נתנו אופציה לאתר יוטיוב ווימאו?
בחיפוש מתקדם > חיפוש באשכולותאני רוצה לחפש באשכול מסויים או בתת פורום מסויים ולא מוצא את האופציה הזו.
אני לא רואה שם כמעט חידושים ממה שיש כאן בחלון העריכה.יש, בהחלט
![]()
תגיות קוד BB
רשימת קודי BB שתוכלו לשפר באמצעותם את הנראות של ההודעות שלכם. כאן תוכלו לראות את הקודים הזמינים.www.prog.co.il
יש הרבה, כגון ציטוט, תיוג, ועודאני לא רואה שם כמעט חידושים ממה שיש כאן בחלון העריכה.
הצחקת אותיחשבתי אולי יש בזה קודים כמו בHTML וCSS שאפשר להציג ולשחק כמה שרוצים.
כאן -איפה אני מוצאת את ההגדרה הזו?
הגדרות ווינדוס > מערכת > סיוע בהתמקדות > כללים אוטומטיים.
אפשר להגדיר לפי שעות.
ציטוט יש כאן:יש הרבה, כגון ציטוט, תיוג, ועוד
הצחקת אותי![]()
אתה יודע איך האתר היה נראה אם כל אחד היה משחק בו כרצונו?!
אפשר בחיפוש:אני רוצה לחפש באשכול מסויים או בתת פורום מסויים ולא מוצא את האופציה הזו.
גם לי זה קרה, כשתחברתי פעמיים לאתר, בלי להתנתק.לא את זה בנתיים בטלתי את התוסף הזה...
כי זה כבר ממש הציק
אבל זה מה שמופיע פעמיים
צפה בקובץ המצורף 744488
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים