אני יודעת שגולדהבר הוזמן למשרד של בעלי כמה פעמים. מדובר באדם מקצוען ביותר לפי ההתרשמות.מישהו יכול לתת המלצה פה או דיס באישי על גולדהבר?
גם אני נפלתיאגב, אם ההחלטה תיפול בסוף על מישהו אחר משניהם- ממליצה לך מאוד מאוד לבדוק מליוני פעמים לפני כן.
יש כאן כמה טכנאים בעיר [מודיעין עילית...] שיש להם משום מה שם טוב והם עושים רושם שהם מקצוענים.
בתכלס- הם דופקים מחשבים לאנשים אחד אחד ואח"כ מאשימים את המחשב, את המערכת הפעלה ומה לא.
מניסיון מר, אישי וסביבתי...
ערן לנצנר.אני יודעת שגולדהבר הוזמן למשרד של בעלי כמה פעמים. מדובר באדם מקצוען ביותר לפי ההתרשמות.
חוץ ממנו אני יודעת אישית על עוד אחד, שהוא אלוףף, שנים בתחום, באמת שהוא מקצוען ואין פה מישהו בעיר שמשתווה לו.
קוראים לו לבצור
הטלפון שלו: 054-8436394
אגב, אם ההחלטה תיפול בסוף על מישהו אחר משניהם- ממליצה לך מאוד מאוד לבדוק מליוני פעמים לפני כן.
יש כאן כמה טכנאים בעיר [מודיעין עילית...] שיש להם משום מה שם טוב והם עושים רושם שהם מקצוענים.
בתכלס- הם דופקים מחשבים לאנשים אחד אחד ואח"כ מאשימים את המחשב, את המערכת הפעלה ומה לא.
גם אני במחשב מאוד מאוד מאוד יקר ושלח אותי לתיקון באיזה מעבדה שהוא עובד ושם הרסו את הכניסות לרמקול וUSB כשפתחו את המארזאני יודעת שגולדהבר הוזמן למשרד של בעלי כמה פעמים. מדובר באדם מקצוען ביותר לפי ההתרשמות.
חוץ ממנו אני יודעת אישית על עוד אחד, שהוא אלוףף, שנים בתחום, באמת שהוא מקצוען ואין פה מישהו בעיר שמשתווה לו.
קוראים לו לבצור
הטלפון שלו: 054-8436394
אגב, אם ההחלטה תיפול בסוף על מישהו אחר משניהם- ממליצה לך מאוד מאוד לבדוק מליוני פעמים לפני כן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים