- הוסף לסימניות
אני לא חושבת שאדע לעשות את זה, אנסה להעביר לאחותי שהיא מתכנתת, תודה!את יודעת איפה את יכולה להוסיף לבד CSS? אם כן זה ממש פשוט (יכול להיות שיש לזה אפשרויות ללא קוד לוורדפרס, אני לא כ"כ מכירה)
ה-CSS צריך לתפוס את המקום בו כתוב המספר טלפון הזה ולשים לו:
position: fiexd;
top:0;
וככה זה נדבק לראש העמוד ולא משתנה בגלילה (מסתיר אלמטים שנמצאים מאחריו)
בהצלחה
לא צריך מתכנת בשביל להגדיר באלמנטור "אפקט גלילה - דביק"
זה עובד רק על אזורים, ולא על עמודות.
לכן צריך להכניס אזור פנימי בשביל להחיל את ההגדרה הזו
צפה בקובץ המצורף 473125
כמה פשוט ככה חכם...אני חושב שהכי קל זה לעשות ווידג'ט כפתור ולעשות אותו דביק כנ"ל
זהו, כנראה שלכן אני מחפשת ולא מוצאת את התפריט שהדבקת פה, כי ישר הוא מציג לי באפקטי תנועה את אנימציית כניסה בלי דביק ובלי כלום...נראה לי אבל שהתכונה של דביק זה רק באלמנטור פרו אז אם אין לך צריך אולי לחפש בכל מיני הוספות לאלמנטור
כאן כן אפשר להסתדר בלי הפרו?אני חושב שהכי קל זה לעשות ווידג'ט כפתור ולעשות אותו דביק כנ"ל
עשיתי כפתור, אבל הוא נעלם מתחת לשורת התפריט שלי כשגוללים... רואים אצלי באתר בדף שירותים.אני חושב שהכי קל זה לעשות ווידג'ט כפתור ולעשות אותו דביק כנ"ל
אם אין פרו אז אין אין בכלל את האופציה של דביקעשיתי כפתור, אבל הוא נעלם מתחת לשורת התפריט שלי כשגוללים... רואים אצלי באתר בדף שירותים.
יש דרך להדביק בכ"ז?
עם איזה אלמנט את משתמשת?זהו, כנראה שלכן אני מחפשת ולא מוצאת את התפריט שהדבקת פה, כי ישר הוא מציג לי באפקטי תנועה את אנימציית כניסה בלי דביק ובלי כלום...
יש אפשרות להוסיף ב"מתקדם" יש שם Class, ניתן לקרוא לזה שם, לדוגמא: sticky-button
ואז להוסיף ב CSS מותאם את השורות הבאות:
.sticky-button{
position:fixed;
}
הקוד נכתב בהנחה שזה ה class שכתבת. אלא אם-כן שינית קלאס, אז צריך לכתוב אותו במקום הטקסט המודגש
נראה לי התוסף הזה יעזור לך
https://he.wordpress.org/plugins/sticky-header-effects-for-elementor/
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים