א"א לראות את התמונותלאח שלי בן 5 צצה יבלת על האצבע וכעת לאחר חודשיים זה מה שנשאר-
![]()
![]()
מה אמורים לעשות?
מי מטפל בזה?
אשמח לכל תשובה שתקדם אותנו!!
יש כל מיני משחות שיכול לעזורלאח שלי בן 5 צצה יבלת על האצבע וכעת לאחר חודשיים זה מה שנשאר-
![]()
![]()
מה אמורים לעשות?
מי מטפל בזה?
אשמח לכל תשובה שתקדם אותנו!!
איפה קונים את המשחה הזו?א"א לראות את התמונות
המליצו פה בפורום על משחה "אסתר"
מרחתי לבן שלי על יבלות בפנים ואכן נפלו (לקח קצת זמן)
איזה טיפות?לבת שלי היה גם משהו כזה
בין הציפורן לאצבע
והרופא נתן איזה טיפות לשים על זה
ואחרי שבוע זה נפל
הצמדנו דבק חשמל בצורה חזקה על היבלת, 2-3 לילות, התייבש, נפל ו... לא חזר ב"ה. (וגם לא כאב).
הלכתי לבדוקאיזה טיפות?
זה כמו לשים פלסטר. הפלסטר לא עוצר את הדם. גם שמנו רק על היבלת עצמו, לא על כל האצבע.זה לא מסוכן? עוצר את הדם?
נכון.מניסיון, אולי זה ישמע קצת מוזר, למרוח יין שנשאר מהבדלה על היבלת אחרי כמה שבועות זה נעלם כליל.
בדוק ומנוסה
לוקח יותר מכמה שבועות ,כמה חודשיםמניסיון, אולי זה ישמע קצת מוזר, למרוח יין שנשאר מהבדלה על היבלת אחרי כמה שבועות זה נעלם כליל.
בדוק ומנוסה
תוכלי להסביר יותר בפירוט איך?אנחנו ניסינו קודם רופא עור, חמצן וכו' (שכואב דרך אגב). נפל ו... חזר. בפעם השניה, הצמדנו דבק חשמל בצורה חזקה על היבלת, 2-3 לילות, התייבש, נפל ו... לא חזר ב"ה. (וגם לא כאב).
בחנויות טבעאיפה קונים את המשחה הזו?
הכי פשוט שאפשר. לקחנו חתיכה של דבק חשמל והדבקנו חזק על היבלת, לפני השינה. בבוקר כשהיא קמה, היא הורידה את הדבק, ככה 2-3 לילות. מיד ראינו שינוי ביבלת. היבלת התייבשה, השחירה ונפלה. לא זוכרת בדיוק, אבל לקח כמה שבועות עד שלא נשאר זכר. אבל לא נגענו בזה עד שנפל. בהצלחה!תוכלי להסביר יותר בפירוט איך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים