- הוסף לסימניות
והגרפיקאי שעבד סה"כ יומיים קיבל 7500 ש"ח
הלוואי על כולנו..
בד״כ לא מעצבים ביומיים
ולא ב7500 לספר
והגרפיקאי שעבד סה"כ יומיים קיבל 7500 ש"ח
בבקשה תברו אצל מחברי הספרים כמה הם משלמים על עיצוב כריכה ושערים בעיקר בעיצוב החסידיהלוואי וזה היה הרווח של הגרפיקאים
אני מעצבת כבר 12 שנים והרווחים האלו הזויים
לא שאסור להרוויח את זה
אלא שפשוט זה לא משקף את הערך הריאלי של השוק.
לדעתי גם שני טורים.2 טורים וכותרות משנה... גם לא מייקרים למי שיודע לעבוד עם תוכנות מתאימות או שחלון זה שונה
אני גם גרפיקאי וגם מעמד משתדל להיות מקצועי בשתיהםמה שלפעמים הכי שובר שאני עובד על ספר קשה אתם יודעים מה זה להכין קובץ לעימוד וכו' וכו' ואח"כ ביום א' הגרפיקאי מכין שערים וכריכה וכו' והוא מקבל הרבה יותר כסף ממני שעבדתי שבוע שלם בשעות לא שעות בגלל תיקונים וכו' איפה ההצדקה בזה? אני חושב ברצינות לעשות הסבת מקצוע לגרפיקאי
מהניסיון שלי! בשני טורים יותר קל לעמד אם בכל טורים יש 2-3 פסקאות מאשר שיהיה פסקה אחת ארוכה כי אז יש את הגמישות בין פסקה לפסקה ואפשר להוריד ולהוסיף שורות (כדי שלא יהיה יתומות ואלמנות) ועדיין הטורים יתאזנו...עימוד 2 טורים, חלונות וכותרות משנה (מה שאומר קטעים יותר קצרים),
יוצרים יותר מצבים שצריך לפתור - אם רוצים לעמד בצורה איכותית.
בלי קשר לתוכנה שבה נעשה העימוד.
מה שא״כ בטקסט רץ רציף שנקטע רק בסוף פרק.
ביומיים אפשר גם אפשרהלוואי על כולנו..
בד״כ לא מעצבים ביומיים
ולא ב7500 לספר
קיים וויכוח ישן שעוד לא הוכח חד משמעית איזה צד צודק.רוכב על השאלה דלעיל
התשובות שהזכירו זה מה שלוקחים על הטקסט רץ
איך מתמחרים את שאר הנספחים?
למשל
עמודים של הנצחות לעילוי נשמת וכדו' שיש בהם עבודה נוספת
שער פנימי
תוכן ענינים
תודה לעונים
כואב לשמוע את זה, אבל גם אתה צריך לדעת לתמחר את עצמך.מה שלפעמים הכי שובר שאני עובד על ספר קשה אתם יודעים מה זה להכין קובץ לעימוד וכו' וכו' ואח"כ ביום א' הגרפיקאי מכין שערים וכריכה וכו' והוא מקבל הרבה יותר כסף ממני שעבדתי שבוע שלם בשעות לא שעות בגלל תיקונים וכו' איפה ההצדקה בזה? אני חושב ברצינות לעשות הסבת מקצוע לגרפיקאי
לא מבין למה כותרות משנה צריך לייקר. אלא אם כן זה כותרות ששוברות את הטורים שאז זה אמור לייקר משמעותית
כנראה שלא התנסית עם זה....ולמה כותרת ששוברת טורים מייקרת משמעותית?
הוראה אחת בסגנון וגמרנו עניין...
התנסיתי והתנסיתיכנראה שלא התנסית עם זה....
איך הטורים יתאזנו לפני כל כותרת שוברת טורים? צריך לטפל כפול פעמים באיזון בין טורים....
אתם יכולים להעלות דוגמא של כמה עמודים מספר שעימדתם עם כותרות שוברות טורים?התנסיתי והתנסיתי
לי זה נראה פחות משמעותי
אכן, מעשה שהיה!ולפעמים מכינים שתי סקיצות ואז הלקוח אומר סליחה אבל זה ממש ממש לא בכיוון שלי, וסליחה שנפגשנו... @ישראל ר זה נכון?
לכן לוקחים מקדמה, שגם על הצד 'שחבל שנפגשנו' לא יהיה חבל למעמד/מעצב על שעות העבודה (או חלקן) שהשקיע...אבל אז, אחרי עמל של שעות כשהוא קיבל את מה שהזמין, התגובה שלו הייתה:
אתה בכלל לא בכיון שלי, אז חבל שנמשיך, ו...סליחה שנפגשנו...
אני ב"ה יש לי חוש לזהות כאלו אנשים וכשאני מזהה אני מנפנף אותם עוד לפני העבודהאכן, מעשה שהיה!
בן אדם שהגיע אלי מעצמו להזמין כריכה, אחרי שהתרשם מדוגמאות בתיק עבודות כאן ובאתר.
הוא אומר לי שהוא הגיע אלי אחרי שהוא סייר וחיפש כאן משהו כלבבו, ראה משהו ונהנה, ואז הוא פונה אלי (=המבצע של אותם דברים), בשביל להזמין לעצמו כריכה.
אבל אז, אחרי עמל של שעות כשהוא קיבל את מה שהזמין, התגובה שלו הייתה:
אתה בכלל לא בכיון שלי, אז חבל שנמשיך, ו...סליחה שנפגשנו...
שאלתי אותו: מה הכיוון שלך?
או לחילופין, האם תוכל לציין לי דוגמאות של כריכות של ספרים שמהם אתה נהנה?
התשובה שלו הייתה: האמת שאני לא יודע מה אני מחפש, אבל אני ברור בעצמי מה אני לא מחפש.
שאלתי אותו שוב: אתה הרי הגעת אלי מהאתר אחרי שהתרשמת שם. תוכל להצביע לי על הכריכה ממנה נהנת שם?
התשובה: אה, עברתי שם בעיקר על העימוד...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים