- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2091466:מה הטעם?![]()
נכתב ע"י pr;2090285:יפית, אהבתי את הגישה שלך.
הציור לא מזכיר לי את יוני,
אבל אחרי הפוסט בהודעה האחרונה של אבימי - הבנתי את כוונתו, והסכמתי,
ממש לא רק לגביך - ואני בטוחה שגם עלי זה לא פסח.
תראי מה העליתי באשכול הסוער הזה, באחת ההודעות האחרונות.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=266455&page=4
אני חושבת שזה יצא אני כי ציירתי את זה במהירות ובלי לחשוב, (ציורים מהירים, אמרנו?)
ולגמרי מתוך מה שהרגשתי וראיתי בדמיוני באותו רגע.
זה לא עונה להגדרה 'יפה', ואף עיתון לא היה מכניס את זה, אבל זה תרגול טוב להסתגננות..
ותדעי שזה חלק מאד קשה לעבוד עליו, אבל את לא לבד - ואת תצליחי!
נכתב ע"י יפית כוכב;2091250:טוב, נו, זה העתק הדבק לפוזה קיימת. אני רק הנצחתי...
נכתב ע"י ליבליב;2091466:מה הטעם?![]()
נכתב ע"י יפית כוכב;2092063:אהההההה, נפל לי האסימון למה כיוונת בדבריך, שירי.
אחלה של עצה! אני עומדת לנסות אותה על טראמפ.
ים הצלחות
נכתב ע"י ליבליב;2092192:וגם מה זה טראמפ?
אוקיי...נכתב ע"י מרציפן;2092205:טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ טראמפ.... רגע, מה זה בעצם טראמפ??
[נכון לזה התכוונת???]
נכתב ע"י מירי ב;2092632:דונלד ג'ון טראמפ הוא מתמודד ססגוני לנשיאות ארה"ב
נכתב ע"י ליבליב;2092867:אבל יש לי קריקטורה שציירתי אחרי פסח במצב רוח מליצי ששריתי בו,
שאותה אין לי בעיה לשתף [אם יש עניין בכך..בכל אופן זה כבר לא אקטואלי לא יודעת כמה זה יהיה מצחיק..]
נכתב ע"י אבימי;2089595:לא באשמתך בכלל,
יוני עיצב את פני הקו הקריקטוריסטי החרדי.
ב"קו" אני מתכוין להלך מחשבה של קריקטורה, לאו דווקא לקו ממש. (גם את הקו ממש, בהחלט)
הוא עצמו הלך בדרכו של קריאל גרדוש המיתולוגי, וגם קצת בדרכו של זאב, כשהוא התפרע.
שזה אומר, שהיום מאייר חרדי עומד לאייר קריקטורה הוא אוטומאטית חושב יוני. הוא חושב כמו שיוני רצה להביע, ואין מקום להאריך. קטן מול גדול, עדין מול בהמי, בצורה ברורה ביותר, כמו סיפור ילדים עם ניקוד ואותיות ענקיות.
ישנם אינספור קריקטוריסטים המון גישות מחשבה כשניגשים לקריקטורה,
ואנחנו קיבלנו יוני עם זונדה כל החיים, אז עם זה נשארנו. לא שזה רע, אבל גם קסטות ומכונות כתיבה לא היו רעות. פשוט צריך להתקדם.....
אז כשאת מציירת משו כזה, זה נהדר, וחמוד, ו.....לא רע. זו האמת. לא בגלל שאין לך רעיונות מבריקים, ראינו כולנו שיש ובגדול, פשוט חשבת יוני, בלי שידעת אפילו.
נו, אדרבא. תעלי משהו של יוסי. לא שמעתי עליונכתב ע"י אפרת 10;2093159:זה יוצא שכשבאים לצייר קריקטורות צריך לחשוב על יוסי שחר ועל יוני (2 קצוות) - וככה יצאת ג'אנר חדש דנדש
![]()
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים