- הוסף לסימניות
יש למישהו ניסיון עם הרכב הזה? איך הוא? שווה לקנות?
נשמח לשמוע.
נשמח לשמוע.
נכתב ע"י יניב33;609312:אוטו מעולה נוח מאוד סביבת נהג מושלמת יציב מאוד בכביש
על הדלק אני לא רוצה לדבר
![]()
אמת ויציב.נכתב ע"י יניב33;609312:אוטו מעולה נוח מאוד סביבת נהג מושלמת יציב מאוד בכביש
על הדלק אני לא רוצה לדבר
![]()
נכתב ע"י איצה מאייר;609313:והדלק בכל יונדאי אותו סיפור,
מה??? אותו סיפור אבל בדיוק!נכתב ע"י כלומניק;609341:דפקא יונדאי i10 לגמרי לא אותו סיפור!
נכתב ע"י כלומניק;609341:וסטודיו דוידי, האם הציעו לך את הi25 בליסינג של שלמה סיקסט?
באיזה מחיר?
יד שניה מהשכרה?נכתב ע"י studio dv.d;609592:מה הבעיה עם הדלק? דווקא אמרו לי שהיא מאוד חסכונית בדלק, לא רחוק מהסקודה (שהיא מאוד חסכונית) מה זה לא נכון?
כן, הציעו לנו ב106, עם מקדמה של 20% ותשלום חודשי קבוע, דווקא נתנו לנו תנאים מאוד טובים, אבל פיתום אמרו לנו שאולי לא כדאי לקנות חדש, אלא יד 2....
אתה בררת משו?
נכתב ע"י ליקי;609609:יד שניה מהשכרה?
אני לא היתי עושה את זה! הכסף שחוסכים משלמים אותו במוסך...
לא!נכתב ע"י studio dv.d;609592:מה הבעיה עם הדלק? דווקא אמרו לי שהיא מאוד חסכונית בדלק, מה זה לא נכון?
נכתב ע"י studio dv.d;609667:את מדברת מניסיון? כי שאלנו עליה שוב ואמרו לנו שזה לא נכון....
!!!נכתב ע"י studio dv.d;609667:מניסיון?
אני לא מבינה זה כ"כ בעיה לשאול מציאות 1 לכמה היא לוקחת בעיר\ מחוץ לעיר?נכתב ע"י studio dv.d;609667:את מדברת מניסיון? כי שאלנו עליה שוב ואמרו לנו שזה לא נכון....
נכתב ע"י ליקי;609683:אני לא מבינה זה כ"כ בעיה לשאול מציאות 1 לכמה היא לוקחת בעיר\ מחוץ לעיר?
אן מקום לבדוק את זה?
אצל כל אחד שותה דלק זה משהו אחר. הכל עניין יחסי.
ועוד דבר ההשווה צריכה להיות מול רכב באותו הרמה לא רמה יותר נמוכה. (אם חשובה לך הרמה)
ראיתי ביד 2 רכב כזה בצבע ירוק... (אם את רוצה קניה של יד שניה לא ליסינג והשכרה. האמת רכב חמוד)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים