נכתב ע"י אות לי;2081139:
נכתב ע"י יעל;2081602:ראיתי פעם שעושים את זה על חולצות..
נכתב ע"י יעל;2081602:ראיתי פעם שעושים את זה על חולצות..
נכתב ע"י אקורד;2081712:בענין דומה...
אולי אני צריכה לשאול באשכול אחר,
בא לי לקנות סדין למיטה לחדר ילדים בצבע לבן,
ולצייר עליו,
איזה חומר יש שלא יורד בכביסה?
נכתב ע"י פשוט;2081856:מהמםםם
ראיתי שעושים יצירות מענינות כאלה על קנווס.
נכתב ע"י דיצה;2080872:אגב, השיטה הזו נקראת "מרבלינג".
לא הצלחתי להעלות את ההדרכה..
נכתב ע"י אות לי;2082139:עושים כאן בלבול בין צביעת בדים לטכניקה של Magic Marble
האחד מתאים רק לציפוי חומרים קשיחים,
הוא נותן לחומר ציפוי שנראה כמו פורמייקה או אמייל.
לקשקש על בד זה משהו אחר, עושים זאת עם צבעים אחרים ובטכניקה של כיווץ בעזרת גומיות,
אם אני זוכרת נכון אז מישהי אחרת מ'אות לי' העלתה בעבר הדרכה מצולמת,
תעשו חיפוש.
כך זה נראה בחולצה לאחר הצביעה:
נכתב ע"י דיצה;2112383:אפשר לעבוד עם זה גם על עץ?.
כמה זמן לוקח הייבוש?.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים