- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסק זמן;1434017:במחיר של האבטחה והשמירה,
כבר עדיף להעסיק יהודים!
נכון, עוד מעלה לחוק הזה.
נכתב ע"י פסק זמן;1434017:במחיר של האבטחה והשמירה,
כבר עדיף להעסיק יהודים!
נכתב ע"י קקטוס;1433932:לא מעסיקים ערבים
ומה הלאה?
יש לכם דרך להתמודד עם המון ערבי מובטל?
בבקשה, להגיש מועמדות לתפקיד שר הביטחון.
נכתב ע"י Ayalam;1434014:שכנה שלי מעסיקה כרגע קבלן ערבי עם פועלים ערביים,
היא התלבטה מאוד לפני שלקחה אותו (לפני 3 חוד')
המחיר הוא המשכנע כמעט חצי מחיר מקבלן יהודי
זה היה מאוד מפתה
אתמול הפועלים לא הסכימו לבוא לעבודה, עד שהביאו להם שומר יהודי!!!!
הם פחדו מנקמה
נכתב ע"י גפ"ן;1434079:שייפאלאך...
איכסס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י progitm;1434160:רמי לוי מהדרין - כנפי נשרים - יש רק יהודים שעובדים מאתמול
זאת לא חשיבה ילדותית..נכתב ע"י Smeshi;1434023:כשיש סכנה נקודתית מוחשית לעומת בעיה כוללת עתידית, צריכים להרחיק קודם את הסכנה הקרובה ואח"כ לחשוב על פתרונות הלאה.
אני יודענכתב ע"י album;1434043:קקטוס,
אתה מעצבן!!
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1433999:גם לא בטוח שזה חכם להעסיק אותם בכזה מצב בטחוני...
נכתב ע"י פרשי;1433975:הערבים הם עם נקמן.
אני לא בטוחה שזה חכם לפטר אותם בכזה מצב בטחוני...
נכתב ע"י תקוה;1434171:מעניין כמה זמן זה יימשך.
נכתב ע"י מילה בסלע;1434279:אותי מענין איזה יהודי ילך לעבוד בפיצה'לה, בשיפוצים, במלצרות, בשטיפת כלים...
אולי נשלח לשם את כל השאבבניקים?...![]()
נכתב ע"י תקוה;1434286:אולי עדיך להעסיק אותם מאשר את הערבים.
נכתב ע"י מילה בסלע;1434292:בטח שעדיף! השאלה אם יחפצו בכך.
נכתב ע"י תקוה;1434299:אם לא יזלזלו בהם אלא יתנו להם את מלוא הכבוד הם יעבדו בכיף.
נכתב ע"י מילה בסלע;1434279:אותי מענין איזה יהודי ילך לעבוד בפיצה'לה, בשיפוצים, במלצרות, בשטיפת כלים...
אולי נשלח לשם את כל השאבבניקים?...![]()
נכתב ע"י פילפל;1434058:רשת מזון לידינו מעסיקה רק יהודים בכל המחלקות, כולל מחסנאים וקצבים. ורובם חרדים מאנ"ש.
תענוג לערוך שם את הקניות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים