- הוסף לסימניות
נכתב ע"י golea;1434448:מה חשב רמי לוי כששם סכין קצב ביד הערבי? היה יכול לצאת מהקצביה באמצע העבודה, להשתולל בסופר, ולרצוח שורות של עומדים בתור.
לא פותחים פה לשטן
נכתב ע"י golea;1434448:מה חשב רמי לוי כששם סכין קצב ביד הערבי? היה יכול לצאת מהקצביה באמצע העבודה, להשתולל בסופר, ולרצוח שורות של עומדים בתור.
מתוך ויקפדיהנכתב ע"י ariels;1434439:מה עם "דאר אל איסלאם" שעד כמה שידוע לי א"י היא חלק ממנו?
(לא מומחית גדולה לאיסלם)
זו לא המצאה פוליטית אלא המצאה שקרית !!נכתב ע"י ariels;1434394:"צעירים מחוממים"...
נו...
מישהו חימם אותם...
מישהו חינך אותם שכל ס"מ בארץ הקודש שייך להם (זה כתוב בקוראן, כך שזו לא המצאה פוליטית, והם לומדים את זה בבי"ס - שמשרד החינוך מתקצב כמובן)
בתרפ"ט ראו טוב מאוד את השכנות הטובה שלהם.
נראה לי שחטיפה....נכתב ע"י נחליאלי;1434629:היום עצרתי מונית, כשראיתי שהנהג ערבי, אמרתי לו שאנחנו לא מעוניינים...
הנהג התעצבן וקילל.
אחר כך חשבתי שמרוב עצבים היה יכול לדרוס אותנו....
מה יותר מסוכן?
נכתב ע"י אחד פלוס;1434618:זו לא המצאה פוליטית אלא המצאה שקרית !!
בכל קוראן מוזכר ירושלים רק פעם אחת בעקיפין [לפי ד"ר דנה מתוך חיפוש בגוגל]] ולפחות 3 פעמים מוזכר שארץ ישראל שייכת ליהודים
זה שנאה שמושרש בהם עוד מימי יסוד האיסלאם בשנת 626 לספירה עשו המוסלמים בפיקודו של מוחמד טבח נורא ביהודי העיר מדינה משבט בני קורייט'ה. בשנת 627 היו יהודי הכפר ח'יבר קרבן למעשה טבח נוסף. ב-629 נטבחו היהודים בני נדיר. חיסול שבט היהודים בני קינוקאע היה השלמה של הטיהור האתני הראשון של חצי האי-ערב, למעט תימן, ששם הצליחו יהודים לשרוד עד היום. [על פי מאמר של מרדכי קידר]
את יודעת איפה בשומרון?נכתב ע"י ariels;1434000:יש את משפחת זולדן מהשומרון (הבן שלהם הי"ד שהכניס את נושא העבודה היהודית לעסק המשפחתי - נרצח בפיגוע, כך שתמיכה בהם זו גם תמיכה בהורים שכולים, אלמנה ו-2 יתומים) המספר שמופיע לי - 097921815
אני מכירה רצף יהודי חרדי ירא שמיים ופרפקציוניסט, תושב השכונה.נכתב ע"י bracha;1434358:להצהיר הצהרות, "לא מעסיקים ערבים" זה תמימות, הרי כולנו יודעים שזה לא מעשי, תכל'ס אני עדין לא ראיתי 'טייח' או 'רצף' יהודי.
אז מה, נפסיק לבנות בתים? כי 'לא מעסיקים ערבים'? זאת תמימות!!!
נכתב ע"י sarigold5;1434676:את יודעת איפה בשומרון?
אני מכירה רצף יהודי חרדי ירא שמיים ופרפקציוניסט, תושב השכונה.
נכתב ע"י sarigold5;1434676:את יודעת איפה בשומרון?
.
ירושליםנכתב ע"י ariels;1434709:באיזה אזור את צריכה?
כי יש לנו מישהו באזור מודיעין,
לא יודעת פרטים בע"פ אבל אם זה רלוונטי אפשר לברר בקלות
נכתב ע"י קקטוס;1434211:זאת לא חשיבה ילדותית..
אני יודע
אבל האמת מעצבנת יותר מפנטזיות שלא ימומשו.
האמת אכזרית יותר מאשר הראיה קצרת הטווח של כאלה שלא רואים מעבר לקצה אפם.
משמאל יש את פנטזיית השלום, מימין יש את הפנטזיה הזאת וחברותיה.
בשני הצדדים מדובר באנשים תמימים עד שיגעון, שלא מבינים את השטח.
סתם בשלוף:http://www.inn.co.il/News/News.aspx/228385נכתב ע"י Smeshi;1434718:תודה רבה באמת..
אין שום דבר שמראה על קורולציה בין אבטלה לטרור. אנשים שפונים לטרור הם לאו דווקא כאלה שאין להם מה להפסיד. המוטיבציה של המוסלמים לא מגיעה ממצוקה אלא ממקום אחר. אפשר לראות את זה בפרופיל המתגייס לדאעש.
אני אברר לךנכתב ע"י sarigold5;1434712:ירושלים
יותר לעומקנכתב ע"י Smeshi;1434718:תודה רבה באמת..
אין שום דבר שמראה על קורולציה בין אבטלה לטרור. אנשים שפונים לטרור הם לאו דווקא כאלה שאין להם מה להפסיד. המוטיבציה של המוסלמים לא מגיעה ממצוקה אלא ממקום אחר. אפשר לראות את זה בפרופיל המתגייס לדאעש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים