נכתב ע"י לב ים;1171955:תודה על התגובה!
רק כדי להבהיר, אני מתכוין להכניס את המיילים לתוך וורדפרס, ולא לתוך אנשי הקשר שלי בג'ימייל.
לא משתמשים באתר, אלא מנויים, שאליהם אני שולח את הניוזלטר. ושם יש יבוא, כמו התמונה המצו"ב.נכתב ע"י s976;1172007:מה הכוונה "להכניס מיילים לוורדפרס"? איפה מכניסים שם מיילים? אתה מתכוון שאתה רוצה ליצור משתמשים חדשים על פי הרשימה הזו?
אז איך הצלחת להכניס כתובות מיילים, יש דרך אחרת?נכתב ע"י s976;1172506:אוקיי.
לא מדובר בוורדפרס עצמה, אלא בתוסף מסוים שהרכיבו עליה.
אני לא השתמשתי בתוסף הזה...
הבעיה היא שאם אני מנסה הכל בפעם אחת זה נתקע לי באמצע!נכתב ע"י s976;1172506:אבל אני גם לא כ"כ מבין את הבעיה. הרי הכנסה של המנויים מתבצעת פעם אחת (ולא בכל שליחה), אם כן, מה אכפת לך שזה לוקח הרבה זמן?
נכתב ע"י mat;1172614:אם ככה אין שום דרך להביא את זה יותר מהר. חוץ להעלות את מהירות האינטרנט. או אולי אפשר zip.
נכתב ע"י Shia;1173696:ישנם תוספים אחרים כגון wysija שעושים את העבודה מצויין.
לסיכום, מסתמא שאין לאף אחד כאן ניסיון עם הבעיה הזו, אבל אם תעבור על מה שכתבתי, תמצא כמה אפשרויות אחרות למשלוח מייל לרשימת תפוצה. (רב מסר, מייל-צ'ימפ, wysija) שאולי יתמודדו יותר טוב עם הצרכים שלך...
ואיפה מורידים את התוסף הזה, בקישור שנתת?נכתב ע"י s976;1181013:
נכתב ע"י לב ים;1181016:ואיפה מורידים את התוסף הזה, בקישור שנתת?
תודה, זה תוסף נפלא, הבעיה היא שצריך לשלם עליו אם רוצים מעל 1,000 איש.נכתב ע"י s976;1181075:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים