ככל הידוע לי, כן.האם בטאבלט יש אפשרות של תוכנת פוטושופ????
באייפד יש את כל תוכנות האדוביהאם בטאבלט יש אפשרות של תוכנת פוטושופ????
בטוח? למיטב זכרוני מדובר באפליקציה 'לייט' שאין לה בכלל את כל הפונקציותבאייפד יש את כל תוכנות האדובי
מתוך האתרככל הידוע לי, כן.
תראה בקישורים להלן:
![]()
פוטושופ מגיעה לאייפד עם חודש ניסיון בחינם
זמן לא קצר לאחר שחשפה כי תשיק גרסה מלאה של תוכנת פוטושופ (Photoshop) עבור טאבלטי האייפד של אפל, משיקה היום (ב', 4.11) חברת אדובי (Adobe) באופן רשמי את האפליקציה, המגיעה כהורדה בחינם. החברה מציעה 30 ימי התנסות בחינם באפליקציה החדשה ולאחר מכן יתבקשו המשתמשים להירשם למנוי חודשי מתחדש במחיר של 9.99...www.gadgety.co.ilלמד אודות ההגדרות המומלצות בעת שימוש בטאבלטים של Wacom עם Photoshop.
למד אודות ההגדרות המומלצות בעת שימוש בטאבלטים של Wacom עם Photoshop.helpx.adobe.com
סים.עוד פרמטר שלא ציינת, את רוצה גלישה דרך סים או דרך הראוטר שלך? משמעותי מאוד
הממשק צריך להיות קליל.לא כולם בנוים לממשק המעצבן של אפל (גם אלה המכורים לאפל עדיין אומרים שהממשק וההגבלות מעצבנים מאוד)
מה הבעיה בוואצאפ עם אפל?האמת - עקב האכילס של האייפד הוא ענין הווטסאפ, כך שמי שרוצה אותו גם לשימוש זה, בעייתי![]()
אפליקציית וואטסאפ הרשמית אינה מותאמת לאייפד, והיא לא נמצאת בחנות האפליקציות של אפל עבור האייפד. יש אפליקציה אחרת שאיכשהו פותרת את הבעיה, אבל היא לא עובדת בצורה מסודרת.מה הבעיה בוואצאפ עם אפל?
ברצינות? מה יש ללמד בזה?(זה שירות שאני נותנת בתשלום)
כנראה שיש, ומי שאין לו חוש טכני מפותח מדי ורוצה לחסוך זמן ותקלות...
ברצינות? מה יש ללמד בזה?
יש את הדגם של-
Samsung Galaxy Tab A 2019 SM-T295
הבנתי שאפשרי לשים כרטיס סים
ולהשתמש בו כפלאפון לכל דבר (שיחות/ווצאפ וכו)
לגבי מצלמה בכל (אני טועה?!) הטאבלטים המצלמה לא ממש איכותית
בדר"כ 8M אחורית ו*5M קדמית
למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה?
אני אישית מחפשת את האפשרויות האלו בטאבלט 8 אינצ'
שיהיה קטן ונוח להתניידות ביום יום
תודה ענקית לכולם!.
סים.
אולי תחבר אותו מדי פעם לראוטר, לגלישה בבית, אבל היא צריכה אותו להסתובב איתו.
זה לסוכנת מכירות.
הממשק צריך להיות קליל.
לא מסובך מדי.
מה הבעיה בוואצאפ עם אפל?
גם באפל?בכלי, לטאבלטים אין מצלמה איכותית, זה נובע מכמה סיבות, אבל תכ'לס המצלמה לא משהו.
לגבי ממשק, לסמסונג יש טאבלטים מעולים מבחינת ממשק, שליחת הודעות ותמונות, כמובן עם סים.
אגב, לכל מכשיר וממשק מתרגלים..
בנוסף, סוגי החסימות למיניהם לעתים מאטים את קצת הפעילות.
בהצלחה
אני חושב שלאייפד פרו יש מצלמה מצוינת, אבל לא בדקתי בעצמי.גם באפל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //