- הוסף לסימניות
אנחנו בדרך (כבר המון זמן...) לשפץ כמה דברים קטנים בבית
אני סטודנטית לעיצוב פנים והתוכניות שלי, התייעצתי עם מעצבת פנים במקביל היא דווקא ממש אהבה
אשמח לעזרת ההמונים בכמה נקודות
1. ארון כביסה דו צידי, מצרפת את התוכניות, אשמח לשמוע אם יש הערות ספציפיות
השאלה שלי היא לגבי פתח איוורור - משורטט משהו ענק, השאלה אם זה באמת נדרש
הארון במיקום לא משמעותי כ"כ, מאחורי דלת הכניסה למרפסת השירות, אבל בכל אופן, האם כדאי לשים פתח כ"כ גדול לאיורור? לא כדאי? למה?
(בשירטוט יש גם ארון קטן נוסף באמבטיה עצמה. כמו כן לארון יהיה ידיות כפתור רגילות ולא אינטגרלי)
2. צינור למייבש כביסה מתחת להרמת ריצפה
במסתור כביסה שאני פותחת יש צורך במילוי די משמעותי לרצפה כדי שיגיע לגובה הרצפה הקיימת
יש מייבש כביסה מעל מכונת הכביסה באזור הקיים של המרפסת שירות
אני רוצה להעביר את הצינור של המייבש מתחת הרצפה עד הסוף (כ-2 מטר), מישהו עשה פעם כזה דבר? איך עושים את זה?
חשבתי אולי צינור 4 צול בתוך המילוי, שייצא החוצה ברצפה ליד המייבש, ובקצה שלו לכיוון הקיר נשים רשת למניעת כניסת יונים
הבעיה היא שאני חושבת שהקוטר של ה4 צול ושל הצינור של המייבש הם אותו דבר בול, אז איך הצינור יכנס אליו פנימה ויזרים לו אויר?
3. אשמח לקבל שמות והמלצות לאיש גבס + התקנת קרניזים ולוחות פולימרים, בבית שמש
אני סטודנטית לעיצוב פנים והתוכניות שלי, התייעצתי עם מעצבת פנים במקביל היא דווקא ממש אהבה
אשמח לעזרת ההמונים בכמה נקודות
1. ארון כביסה דו צידי, מצרפת את התוכניות, אשמח לשמוע אם יש הערות ספציפיות
השאלה שלי היא לגבי פתח איוורור - משורטט משהו ענק, השאלה אם זה באמת נדרש
הארון במיקום לא משמעותי כ"כ, מאחורי דלת הכניסה למרפסת השירות, אבל בכל אופן, האם כדאי לשים פתח כ"כ גדול לאיורור? לא כדאי? למה?
(בשירטוט יש גם ארון קטן נוסף באמבטיה עצמה. כמו כן לארון יהיה ידיות כפתור רגילות ולא אינטגרלי)
2. צינור למייבש כביסה מתחת להרמת ריצפה
במסתור כביסה שאני פותחת יש צורך במילוי די משמעותי לרצפה כדי שיגיע לגובה הרצפה הקיימת
יש מייבש כביסה מעל מכונת הכביסה באזור הקיים של המרפסת שירות
אני רוצה להעביר את הצינור של המייבש מתחת הרצפה עד הסוף (כ-2 מטר), מישהו עשה פעם כזה דבר? איך עושים את זה?
חשבתי אולי צינור 4 צול בתוך המילוי, שייצא החוצה ברצפה ליד המייבש, ובקצה שלו לכיוון הקיר נשים רשת למניעת כניסת יונים
הבעיה היא שאני חושבת שהקוטר של ה4 צול ושל הצינור של המייבש הם אותו דבר בול, אז איך הצינור יכנס אליו פנימה ויזרים לו אויר?
3. אשמח לקבל שמות והמלצות לאיש גבס + התקנת קרניזים ולוחות פולימרים, בבית שמש
הנושאים החמים