גם לי הומלץ עליה רק איך משיגים אליה תור?אם אתם אחרי האבחנה, חבל לחכות, כי הכאבים איומים.
כדאי לפנות לאחד העסקנים הרפואיים המוכרים ולקבל שם של כירורג טוב. הם גם עוזרים עם הקדמת התור.
לי הומלצה בחום ע"י עסקן, לפני כ 5 שנים, ד"ר דנית דיין מביה"ח איכילוב.
(כותבת בכוונה את טווח השנים, מן הסתם חשוב לקבל המלצה טריה)
ב"ה הניתוח עבר חלק לגמרי עם לילה אחד של אשפוז לאחריו, והמנתחת היתה נעימה וסבלנית במיוחד.
בינתיים - עד הניתוח:
להפחית מאכלים שומניים כמו שטולנט, שקדי מרק, חמאה, וכל מה שמכיל שומן,
כי זה הטריגר שמעיר את הכאבים, שאין מה לעשות איתם עד שההתקפה חולפת (קשה להיזכר!)
בברכת ס"ד ובריאות שלמה!
זה באמת היה הקושי שאף אחד לא הכין אותנו חשבנו שבאמת טיפול שיניים והולכים הביתהההחלמה היא כמו מניתוח בטן - קשה לקום מהמיטה, קשה לצחוק, קשה להשתעל
אכן, לא מיד חוזירם לתפקוד.
יש המון המלצות המועילות להפחית את ההתקפים מפעם בחצי שנה לפעם בששה חודשים.
ניסית דברים להוצאת אבנים או להפחתת התקפים?יש המון המלצות המועילות להפחית את ההתקפים מפעם בחצי שנה לפעם בששה חודשים.
ד"ר רוזין אמר לי שכדאי לעשות את הניתוח מיד, אבל הוא מוכן לחכות עד ההתקף הבא.
שמעתי בקולו, עשיתי את כל הרעיונות האחרים, וחיכיתי 8 חודשים עד ההתקף הבא שהיה חמור פי 10 מזה שלפניו.
הניתוח היה קל, וההחלמה היתה מהירה מאוד, [יומים הורדת פרופיל].
עברו שנים... אבל בעיקר דיאטה חמורה של שומן מהחי.ניסית דברים להוצאת אבנים או להפחתת התקפים?
אפשר לשאול איזה דברים ניסית?
תודה רבה!!!
אגב, לי לא אמרו אחרי הניתוח, אבל צריך להמשיך להיזהר ממאכלים שומניים גם אחרי הניתוח.עברו שנים... אבל בעיקר דיאטה חמורה של שומן מהחי.
וכאילו זה אמור למנוע התקפים ובסוף האבן יוצא מעצמה (?).
גם לי לא אמרו, כלומר אמרו אבל הפוך, אמרו לי שאפשר לאכול הכל חפשי, ואכן אין לי שום כאבים. [אבל כן כולסטרול גבוה...]אגב, לי לא אמרו אחרי הניתוח, אבל צריך להמשיך להיזהר ממאכלים שומניים גם אחרי הניתוח.
כי אין כבר כיס... ואבנים בדרכי המרה הם כבר סיפור יותר חמור.
עם השנים מרגישים איזה מאכלים עושים לך פחות טוב, ומשתדלים להימנע אם מצליחים.
אמרו לי על איזה שיטה לאכול תפוחים ולשתות מיץ תפוחים וכו' איזה תהליך של יום אחד שאמור בסופו להוציא את האבנים,עברו שנים... אבל בעיקר דיאטה חמורה של שומן מהחי.
בסוף האבן יצאה מעצמה??עברו שנים... אבל בעיקר דיאטה חמורה של שומן מהחי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים