אני קיבלתי תשובה מאחד מבתי החולים שהם סוגרים את מחלקת הקורונה ולכן אין להם צורך במתנדבים.יודעת מכמה קרובי משפחה שהציעו את עצמם להתנדב במחלקת קורונה
חלק יצרו קשר עם בתי חולים, חלק עם ארגוני חסד,
במקום לעוט עליהם, מורחים אותם.
למה?
אולי כי כבר נותנים לבני המשפחה להכנס?יודעת מכמה קרובי משפחה שהציעו את עצמם להתנדב במחלקת קורונה
למה?
באיכילוב אני יודעת שתהליך ההכשרה בעיצומו.יודעת מכמה קרובי משפחה שהציעו את עצמם להתנדב במחלקת קורונה
למה?
ברוך השם!!!!ציטוט מתוך אתר חדשות:
בבית החולים איכילוב סגרו מחלקת קורונה אחת מתוך חמש. בשיבא סגרו בימים האחרונים מחלקת קורונה אחת, ובימים הקרובים מתכננים לסגור שם מחלקה נוספת ולהותיר שתי מחלקות ויחידת טיפול נמרץ עבור מטופלי הקורונה. בסורוקה נסגרה השבוע מחלקה, והתכנון הוא לסגור את המחלקה השנייה בשבוע הבא ולהותיר רק יחידה קטנה לטיפול בחולי קורונה.
בבית החולים הדסה עין כרם נסגרה מחלקת קורונה מורחבת של 40 מיטות ובבית החולים נותרו עוד שלוש מחלקות הכוללות מאה מיטות. בבית החולים שמיר (אסף הרופא) נסגרה מחלקה אחת מתוך ארבע, ובוולפסון סגרו אחת משתי מחלקות הקורונה. במרכז הרפואי לגליל נסגרה לאחרונה אחת מתוך ארבע מחלקות הקורונה בבית חולים. בחודש שעבר הודיע המוסד שאין באפשרותו לקלוט חולים נוספים בשל העומס בו הוא שרוי. גם בבית החולים פוריה נסגרה מחלקת קורונה ונותרה מחלקה אחת ויחידות טיפול נמרץ לחולי קורונה. בבית החולים מאיר בכפר סבא נסגרה מחלקת קורונה ונשארה מחלקה אחת ויחידת טיפול נמרץ.
בעז"ה בקרוב יהיה מערך כזה מטעם ארגון גדול מאוד ומוכר כרגע זה בשלבי הקמה מתקדמיםיודעת מכמה קרובי משפחה שהציעו את עצמם להתנדב במחלקת קורונה
למה?
אשמח מאד אם תוכלי לשלוח לי פרטים.בעז"ה בקרוב יהיה מערך כזה מטעם ארגון גדול מאוד ומוכר כרגע זה בשלבי הקמה מתקדמים
פרטים בהמשך.
לגבי זה שבי"ח לא עטים על האנשים שמציעים את עצמם זה בגלל שזה לא ממש פשוט להכניס מתנדבים למחלקות קורונה זה עולה הרבה כסף לבי"ח כל פעם לערוך בדיקות לפני הכניסה למחלקה..
העיקר שלא יתלוננו שהם קורסים ואין להם אנשי צוות ועוד...יש לי תשובה הרבה יותר פשוטה!
סתם שתדעו שגם בשגרה בי"ח לא אוהבים עומס מתנדבים והם מבקשים מהארגונים
לתאם מראש הגעה
וכשמדובר במחלקת קורונה שרובם שם במצבים לא פשוטים לא עלינו
יש מצב שזה פחות נוח מבחינתם ,אולי הם חוששים שזה יפריע לחלק מהחולים?
תחשבו זה כמו להיכנס להתנדב בטיפול נמרץ-שלי זה נשמע לי פחות מתאים...
כמובן שאני בעד להתנדב במחלקות קורונה
אבל גם מבינה את אלו שלא מאשרים
המערך שאני מדברת עליו יהיה בבי"ח מסוים לא בכמה..אשמח מאד אם תוכלי לשלוח לי פרטים.
יש לנו באיזור כמה בתי חולים שאין בהם מתנדבים ואנו מעוניינים להכניס לשם מתנדבים.
נשמח להיעזר בארגון הגדול ובמערך שלו כדי שנוכל לעזור לחולים בבתי החולים הקטנים יותר.
אשמח שוב אן תוכלי ליצור איתי קשר בנושא
התשובה לשאלה הזו מורכבת בערך מכל מה שכתבו.יודעת מכמה קרובי משפחה שהציעו את עצמם להתנדב במחלקת קורונה
למה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים