נכתב ע"י TrP;n4987839:הילדות שלי עוד קטנת, ואיכשהוא עם הקיטנות שורדים את זה. (הכסף זה עוד נושא...)
אבל עובדת איתי אחת שכבר יש לה שתי "גדולות " בבית. אזור גיל 12 -13
לקיטנה כבר לא נאה להם ללכת.
ואני שומעת את הטלפונים... לפחות 4 בשעה.
ואני רואה את התסכול שלה (ובסוף גם העצבים...)
הם משועממים , היא בעבודה. הם רבים והיא מנסה לפשר מרחוק...
ואח"כ לחזור הביתה מיום עבודה ולהעסיק את החברה שחיכו לזה מהבוקר.
והיא מספרת שהיא גם חוזרת לבית הפוך...
לא יודעת מה אני אעשה כשנגיע לשם
אולי מישהו יתעורר ויבין שזה מוגזם החופש הזה?
חודש לא מספיק למורות "להתאושש ולהתרענן"?
המלמדים בחיידרים מסתדרים יופי עם שלושה שבועות...
נכתב ע"י ariels;n4987901:חבל שמשרד החינוך לא חושב כמוני...
נכתב ע"י ariels;n4987901:מקווה בשבילך שבאמת יתעוררו שם
(וגם בשביל הבנות. מה מועיל להן חודשיים חופש?)
שמעתי על בי"ס בצפת שהמנהלת שם התחילה יוזמה - היא מוסיפה חודש נוסף לתכנית הלימודים.
בד"כ אלה מורות צעירות בסטאז' וכאלה, ומדובר בחודש לימודים שהוא חלק מהתכנית השנתית, רק יותר חווייתי -
עם שוקו ולחמניה בבוקר, פעילות לימודית לא סטנדרטית, יותר יצירות, קישוט ביה"ס ועוד.
לא קייטנה, אלא משהו באמצע.
אחרי החודש הזה יש להן עוד קייטנה "רגילה".
וזהו. החופש מכוסה, נשאר שבוע-שבועיים ליהנות עם המשפחה.
לדעתי זה מקסים.
חבל שמשרד החינוך לא חושב כמוני...
נכתב ע"י userit;n4988194:מה שטיפשי ומקומם זה העובדה שעכשיו רוצים להוריד ימי חופש. אז מה עושים? במקום לקצר את החופש הגדול, מורידים את אסרו חג וכמה ימים בחנוכה ולפני פסח.... לא הבנתי מה ההגיון בכך, כמה שיגעתי לרדת לסוף דעתם.
נכתב ע"י מנגנת;n4987379:עובדות.
זה מה שאנחנו עושות.
קשיים? תלוי את מי משאירים בבית. יש גיל מסוים של ילדים טרום גמילה שאין מצב לקיטנות. זה בעייתי, למרות שהבעיה מצומצמת ל-3 שבועות חופש של המעון.
נכתב ע"י יחשבאף;n4988052:אני כל השנים היייתי איכשהו מסתדרת, חלק בעלי, חלק ביבי סיטר ובלית ברירה היו ימים שאני הייתי נשארת.
עד השנה שעברה:
הילדים שלי נשארו עם ביבי סיטר וכמובן כראוי לימי החופש המסובבים הם קמו באיחור כשהביבי סיטר כבר הגיעה.
הבן שלי היה בן קצת יותר משנתיים והביבי סיטר השאירה אותו עם הטיטול מהלילה, הבת שלי שהיתה בת חמש אמרה לה שצריך להחליף לו טיטול והיא אמרה לה אני לא מחליפה טיטולים. מדובר על ביבי סיטר ששמרה הרבה מאוד פעמים על הילדים שלי ואני מאוד סומכת עליה.
כשאני חזרתי בצהרים, הילד כבר לא יכל ללכת על הרגליים והיה מלא בשפשפת.
כל היום בכיתי יחד איתו מכאבים.
ואז אמרתי לעצמי בשביל מה אני יוצאת לעבוד??? הרי אני יוצאת רק בשבילם!!! ואם בסוף הילד שלי כל כך סובל, אז מה זה שווה???
ולכן החלטתי שהשנה אני לא מסתכלת לא על השעות שירדו ולא על המשכורת שאולי תהיה קצת יותר נמוכה ואם בעלי לא יוכל להשאר איתם אני אשאר או מקסימום אחותי הקטנה.
לא מוכנה שהילדים שלי ככה יסבלו בגלל העבודה שלי, הרי הם קודמים אליה בהרבה!!!
אני יודעת שלא כולם יכולות ככה לצאת מהעבודה מתי שהן רוצות וגם לי הבוס יעשה פרצופים ולא ממש יאהב את זה אבל מדובר בסך הכל על שלושה שבועות שבהם אני אשתדל להיות בעבודה כמה שאני אוכל אבל לא בכל מחיר!!!
נכתב ע"י אביגיל 24;n4988613:ברור שלצאת לעבודה זה גם בשביל הילדים
אבל לא בטוח בזה שאת לא הולכת לעבודה את כל השעות זה בשביל הילדים?
אמא שמכניסה לבית פחות משכורת - ואז יש פחות פרנסה בבית או בעל מתוח ודואג זה לא הפתרון שב ואל תעשה
פרנסה צריכה ברוב הבתיים להיכנס לצורך של קורת גג מים חשמל אוכל בסיס
ואשה שמחליטה להישאר בבית בשביל לשמור על הילדים - במקום להתעמץ ולמצוא אשה טוב שתשמור, כך לגרום שהבוס שלה יפטר אותה - בגלל חוסר בשעות זה גם זה לא דאגה לילדים
וכן כמעט בכל מחיר אשה כדי לה לצאת לפרנס
אל תזדקק לבריות...
פשוט נבלה בשוק ..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים