הלואי שהיה אוכל לחמניות, כל מה שדומה ללחם מוקצה מחמת מיאוס אצלו.נכתב ע"י mig;636149:לא נבהלים ממנה, לא קורה כלום לילד שאוכל הכל חוץ מלחם.
אגב גם לא כדאי לתת במקום זה לגיטמציה ללחמניות וכד' מפני שאז הוא לעד לא יאכל לחם...
מנסיון עם ילד שעד גיל ארבע ממש לא אכל לחם והיום בגיל 8 אוכל יפה יפה.
לדעתי עדיף לחם מרוח במתוק מאשר לרדוף אחרי הילד כל הזמן ! במשך הזמן מתרגלים לטעמו של הלחם . עם זאת הייתי מתייעצת עם רופא לגבי ממרח מתוק כן או לא.נכתב ע"י pr;636453:אני שמחה שאתן מוצאות פתרונות!
ילדוני לא אוהב לחם מטוגן, לא טוסט, הס מלהזכיר גבינה צהובה.
עם ממרח מתוק הוא כן אוהב, אבל אני לא מחזיקה בבית,
וזה גם נראה לי פתרון גרוע....
הפתרון שמצאתי למעשה גרוע לא פחות בגלל הרגל האכילה הקלוקל שהוא מנחיל -
הוא רץ בגינה ואני 'דוחפת' לו.
אולי באמת הגיע הזמן להפסיק...
מה הבעיה בממרח מתוק?נכתב ע"י צילה;636761:לדעתי עדיף לחם מרוח במתוק מאשר לרדוף אחרי הילד כל הזמן ! במשך הזמן מתרגלים לטעמו של הלחם . עם זאת הייתי מתייעצת עם רופא לגבי ממרח מתוק כן או לא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים