אני מבינה שהכללים נועדו לעשות סדר, אנסה להסביר את הצד שלי אולי יהיו כאלה שיזדהויש לי רעיון!
בואי תפתחי אשכול משלך לשיתופים והתייעצויות בנושא הסריגה, ובהזדמנות גם תעבירי לנו איזושהי הדרכה מסודרת.
Ella מה אומרת?
מסכימה - אני מהצד נהניתי מאד לראות את יצירת האומנות הזאת, והתפלאתי מאד לראות את ההודעה הזאתגם לי זה נשמע קשה. יוצר נהנה להעלות עבודה,
אבל לא לכולם יש את הסבלנות והכח והיכולת לפרט הרבה.
לי בכלל אין סבלנות לזה
ואם יצטרך לעבוד קשה בשביל להעלות פוסט, זה עלול להקשות ולעייף.
@פנינה אורשלימי , את מנהל??
כי את נשמעת כזו מפחידה
אני חושבת שגם ככה, נהנים לראות יצירות וזה מעשיר ומפרה, גם ללא פירוט יסודי ומדויק.
אני מצטרפת לכל מילה שלך, רציתי להגיב אבל לא היו לי מספיק את המילים המתאימות אז תודה. חשוב שגם אחרות תגבנה. חשוב לדעת כיצד נוצרו הנהלים, אני לא מצליחה מאוד לעקוב לכן אולי פספסתי משהו. האם לא חשוב לשתף את משתתפי הפורם ביצירת כללים כאלו.@Ella לא נראה לי שאת צריכה להצטדק
אני חברה וותיקה מאד בפורום,
אמנם פרשתי ליותר משנתיים (על הדרך החלפתי לניק אנונימי)
היום קפצתי לפה במקרה אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי בפורום האומנות...
והצטערתי לראות את התגובה שקבלת.
תמיד שיתפת מכל הלב ונתת הדרכות חופשי
תמיד היה כיף לצפות בעבודות שלך!
ולי אישית יש הרבה הכרת הטוב אליייך.
כל זה היה ---
הרבה לפני ש @פנינה אורשלימי הצטרפה לכאן.
אז פנינה ברוכה הבאה
באמת היה צריך פה מנהלת
ואולי חגגו פרסומים (אין לי מושג כי נכנסתי לכמה דקות ואני בורחת...אכתוב לך למטה גם מדוע)
אבל כדאי שתעדני ניסוח, זה היה נשמע בוטה ותקיף מידי
בפרט לניקית יוצרת וותיקה ונדיבה כמו אלה המקסימה והמיוחדת!
וגם תבדקי טרם התגובה
מה הוותק של הניקית
מה השיתופים שלה בעבר
כדי שבאמת יהיה כיף לכולן כמו בימים של אות לי הבלתי נשכחת.
בהצלחה
אה... הבטחתי לכתוב למה ברחתי
לא אהבתי את הסגנון של פורום אומנות גברים נשים... תגובות בסגנון של יוהוווווווו! מטורררףףףףףףף! לא ראוי ולא מתאים,
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים