נכתב ע"י איש קטן;372403:אני מקווה שזה מודעה לפורים.
כי כל הדמויות רחוקות מעולמו של חובש כובע, כרחוק מזרח ממערב.
(המודעה עצמה עשוייה היטב, אני מדבר על ההיבט הפרסמי/שיווקי).
בשמחה! חשובה לי כל חוו"ד בפרט שזה בא מאנשי ונשות מקצוע! ולעניין ההערה: לענ"ד לא צריך בכל מודעה "לחנך" את מקבל המסר. לא בכל פעם צריך לענות על "למה". זו מודעה שתפקידה להטמיע קונוטציות, ולעשות את זה ע"י משחק מילים וויז'ואל. ובפרט - להיות זכירה וגם זה ע"י קצת הומור. בחרתי במודע - ושיכנעתי את הלקוח - לצאת קצת מהמסגרת המקובלת. וחוצמזה - האם אתם מודעים לפרסומות שרצות בין המתחרים בגזרת הכובעים? הרי היו מודעות עם תוכי, עם פינגווינים, אריות וכל הספארי... אז להגיד שזאת פרסומת חריגה? לא בטוח...נכתב ע"י מירי10;372483:מצטערת, לא אהבתי.
איש קטן צודק בכל מילה, אתה צריך לומר לי למה החברה הזו היא הכי ולא לשים תמונות חסרות קשר ביניהן רק בגלל שהן "הכי".
סליחה שאיכזבתי, אבל ברגע שביקשת חוו"ד תארת לעצמך שתקבל גם ביקורת, לא?
נכתב ע"י צביקי;372506:1. הצילומים צריכים להיות כולם או בתקריב או ממרחק. (כשאחד בתקריב ואחד ממרחק זה מייצר בלגן)
2. התמונות מידי מגוונות אין קשר בין תמונה לתמונה.
3. כשאני קונה כובע חסידי מעניין אותי אם הוא ישר, קשוח, קל ויציב. וכמובן מחיר טוב. לא מעניין אותי אם הוא נעים ולא צריך לציין לי שהוא הכי שחור כי זה מובן מאליו.
4. כשמפרסמים מוצר, רצוי להבליט את יתרונותיו על פני המתחרים, המודעה לא שכנעה אותי לקנות דווקא אצלכם. (כל חנות כובעים יכולים לכתוב את אותם משפטים)
5. הדמויות בתמונות תופסים הרבה מידי מתשומת הלב. נשיא המעצמה הגדולה בעולם, אפרוחים, תותחים, אופניים חד גלגליים, אההההההה ופרסומת לכובע.
נכתב ע"י גרפצ'יקו;372509:יקירי אתה ממש לא יודע מה הולך בגזרה הזאת.
לענ"ד המסקנה העולה מהאמור לגבי כל הכותבים והמגיבים בפורומים - צאו ועשו קצת בירור לפני שאתם מגיבים!
לפני שאני הכנתי את המודעה, הלכתי וביררתי מה המתחרים אומרים, מה מקובל ומה מדגישים, מה חשוב ומה לא. וזאת אני עושה לפני כל עיצוב!
ולכן הערה 3 שלך לא נכונה. להערה 4: הרי כתוב כל היתרונות!!! מה עוד אתה רוצה?
להערה 5: הויזואל המוטה הצידה מכוון את המבט לכובע, שמונח מבודד, ולכן גם הכי בולט. הקומפוזיציה פה משרתת את המטרה בצורה מעולה.
התמונות הצבעוניות, הגדולות, המגוונות (הערה 2 - מגוון זה חיסרון?) המושכות עין - זה הרי תפקידן! למשוך את העין! הרי למה אנחנו מפרסמים? כדי להעביר מסר. ונכון, המסר הזה צועק, מוזר, היפראקטיבי - אבל משיג את מטרתו!
תודה על התגובות! זה הופך להיות מעניין מרגע לרגע ואני נהנה להגן על עמדותי! יישכוייח!
נכתב ע"י מתקדמת;372513:אם אתה כל כך בטוח בעמדתך כנגד כלל המעצבים פה אז אני לא מבינה למה העלת לפה לחו"ד, יכלת לפרסם בלי שאלות...
נכתב ע"י צביקי;372522:אם אתה בכל זאת אתה רוצה להמשיך עם הרעיון הכללי שהוא רעיון לא רע. הייתי ממליץ לך במקום תמונות להשתמש עם צלליות שחורות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים