- הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1738022:הייתי מייעצת לך לבנות פמוטים מכדורי קלקר בגדלים שונים ולהיעזר אולי גם במלבן או שניים ואז פשוט לצבוע בצבע גואש מטאלי.
קל, זול, מהיר, עבודה נקיה ואלגנטי!
אם מעניין אותך המראה, אני יכולה להראות תמונה של אלמנט כלשהו צבוע בשיטה הזו.
נכתב ע"י bracha;1737953:א. הפמוטות מהממים.
ב. במקום משחת עיצוב - יש חומר שאני אישית מאד אוהבת שנקרא קלסימו x
תמצאי אותו בחנות טמבור. הוא מגיע באבקה כמו גבס וצריך להוסיף לו מים.
הוא עמיד מאד, אני השתמשתי בו בהבלטה על קיר, (את יכולה לראות את זה כאן: http://www.my-sms.net/?p=306) הוא מתייבש מהר אבל לא מהר מידי, יש מספיק זמן לשחק איתו ולעצב אותו. והוא זול יותר בהשוואה למשחת עיצוב.
אני מעדיפה בדוארנכתב ע"י תמר;1739868:אשמח לראות!!
לא יותר יפה לגלף ממש?
נכתב ע"י תמר;1742355:אולי לא הייתי מספיק ברורה-
אני מכינה פמוטות לקישוט הפינה של שבת בגן, לא יצירה לילדים.
חומר פיסולי לא מתאים לי (תודה אות לי) כי זה צריך להיות תלוי על הקיר. וזה כבד.
מדובר על פמוטות בגודל של מטר בערך.
אבדוק את החומר קלסימו X כמו שהציעה ברכה.
תודה לכולם![]()
נכתב ע"י אות לי;1742408:אם יש לך בעיית משקל גם קלסימו לא יעזור לך, זה חומר לתיקון סדקים וחורים בקירות
ממש כמו גבס, לא נראה לי שיש הבדל במשקל הסגולי בין חימר פיסולי לקלסימו.
הפתרון היחיד והיקר חריטה על קל קר ב - CNC
נכתב ע"י bracha;1742606:גבס, אם זה רק מעטפת זה לא אמור להיות מאד כבד.
רצועות של גזות גבס כמו שהציעה מירי, נראה לי שיתן לך את המענה המושלם והקל למה שאת מבקשת.
נכתב ע"י ariels;1742972:חומר הכי זול וזמין, וקל משקל ביותר -
רצועות של עיתון טבולות בדבק פלסטי. לא מלכלך כמו גבס, ומאוד קל לעבוד עם זה
תעשי בסיס מקלקר ואפילו בקבוקי קנקל, ותצפי שכבות
אין בעיה לעשות הבלטות - מכינים כדורים\נחשים ארוכים ועבים ומצמידים עם מסקינגטייפ לבסיס, ומעל זה מצפים
(אפשר בסוף לעשות שכבה אחרונה בנייר לבן, לצביעה קלה יותר)
אח"כ צביעה באקריליק
קל מאוד, ומהמם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים