לונה פארק לילדים שנמצא בקניון ממוזגאשמח לדעת מהו הדבר הכ''כ מופלא הזה שנקרא ירכא שנידון כאן רבות?
איפה זה נמצא?
כמה עולה כרטיס כניסה?
וכ'
כיון שאין לי כ''כ מושג, ואני רק שומעת אנשים שמדברים בלי סוף על נפלאות ירכא, אשמח להחכים בכל מידע.
תודה רבה מראש!!
תודה רבה!!לונה פארק לילדים שנמצא בקניון ממוזג
נמצא בישוב ירכא בצפון
משלמים על כל מתקן בנפרד
רב המתקנים באזור ה5-10 ש"ח ויש כמה מתקנים שעולה יותר
יש גם 2 מתחמים שמשלמים על כניסה ואפשר להיות הרבה זמן: 1) מתחם איי ג'אמפ, מתחם טרמפולינות וקירות טיפוס. כניסה עולה 30 נק'. 2) מתחם לילדים. נראה לי עולה 15 נק'.
בעיקרון משלמים בקופה ומקבלים כרטיס עם נקודות. (למשל משלמים 100 ש"ח ומקבלים 150נק')
"מיי בייבי ירכא"תודה רבה!!
מה המיקום של זה בדיוק? איך זה מוגדר באוויז?
מה שעות הפתיחה שלהם היום/מחר?
מתאים גם לגילאים בוגרים יותר 20-25?
נו, תעזרו
תכננו ירכא למחר
ואין לי שמץ באיזה שעה לבוא
ועם אילו כרטיסים.....
אנא!!!!
04-9563336 זה הטלפון שלהם,חשבנו לנסוע ממש מוקדם להגיע בפתיחה, שאולי פחות עמוס אז..
ולכן רציתי לדעת אם פותחים בבוקר באמת ולא רק ב-2 כמו שחלק טענו כאן באשכול.
נסענו, היה מקסים!!נסעתם בסוף? יודעת מה השעות?
לונה פארק לילדים
הייתי מגדירה לונה פארק לכל המשפחה.לגילאים בוגרים יותר 20-25?
מתקן של ילדים- 5 ש"חאיך המחירים בירכא??
תודה רבה על הפירוט!!מתקן של ילדים- 5 ש"ח
מתקנים בוגרים יותר 10-20 ש"ח
ג'ימבורי לקטנים- 15 ש"ח
איי ג'מאפ לשעה- 30 ש"ח (פלוס קניית גרביים מונעות החלקה- 5 ש"ח)
משחקי יחיד שונים 3-5 ש"ח בד"כ
מתקן מפחחחחחחחחחחחחחחידדדדד עד אימה בחוץ- 60 ש"ח
אבל יש חבילות- בהטענת 50 בכרטיס, תקבלו 20 מתנה
בהטענת 100- תקבלו 50 מתנה
על 500- 300 מתנה
וכן הלאה על זו הדרך....
??האם פתוח מחר, יום שישי?
ואם כן, באילו שעות?
מה זאת אומרת?
קנינו שבוע שעבר בקופונופש בהמון כסף
איך אפשר לעשות את זה????
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //