אחיין שלי נזרק מכמה ישיבות, הולך ונראה כמו מקרה אבוד. חשבתי על ישיבת רש"י כפתרון טוב עבורו. האם מישהו מכיר את הישיבה מקרוב ויכול לייעץ לי? אפשר גם בפרטי
שלחי לי בפרטי, אני לא יכול לשלוחאחיין שלי נזרק מכמה ישיבות, הולך ונראה כמו מקרה אבוד. חשבתי על ישיבת רש"י כפתרון טוב עבורו. האם מישהו מכיר את הישיבה מקרוב ויכול לייעץ לי? אפשר גם בפרטי
כשתכירי את הישיבה הזאת תביני הכל............לא מובן איך בלי להכיר את הבחור מחליטים בהינף מקלדת שזה המקום הכי טוב בשבילו???
את זה אנחנו שואלים!!לאיזה צורך משוווקים את הקהילה?
כבוד?
כסף?
הישיבה הזו היא חסידית לא?לאיזה צורך משוווקים את הקהילה?
כבוד?
כסף?
רק שהפעם לא הלך לך בשיווק.....ככה זה כשמשווקים קהילה....
זה לא משנה אם הבחור חסיד או לא. העיקר השיווק. (והכבוד והכסף שיוצאים מזה)
לפני שאתה מתחיל לברר תנסה לתפוס שיחה עם משהוא מהצוות שישמע את הנתונים ויראה את הבחור ואת הסגנון שלו
לא תמיד זה מתאים ולא תמיד קל להתקבל
ולא לכל בחור מתאים הסגנון
בהצלחה רבה
מכירה מקרוב מאד.האם מישהו מכיר את הישיבה מקרוב ויכול לייעץ לי? אפשר גם בפרטי
ממש לא!הישיבה הזו היא חסידית לא?
מי אמר שהבחור חסידי?
ממש לא!
לי יש היכרות עם 4 רמות של בחורים שלומדים שם
מבחור רציני ברמה גבוהה,( נפשית, לימודית, ערכית - לא גדול הדור הבא וגם לא הסגן של הסגן שלו אבל...)
עד לרמה של בחור ש"ידע" שעפרון מכר מערה למשה- וכמובן בכל הקשור לרצינות ודאגה לחייו הפרטיים שאף ל0.
לפי הבנתי, היא ישיבה שרק אם הבחור מחפש לעזור לעצמו, הוא יכול למצוא עזרה.
משא"כ כיום, ישנם הרבה ישיבות שיש אצלם עזרה, בקלות ובמקצועיות. ברמות אחרות.
אין לי מושג מה הרמה של מי את מחפשת עבורו, אבל נראה לי שיש כמה וכמה אופציות חלופיות, לפני שמגיעים לשם.
בהצלחה
דיברתי על הישיבה ש @מצב רוח תקין הציע לא דיברתי על רשייש לי בן דוד שלמד שם והם ממש לא חסידים
תודהדיברתי על הישיבה ש @מצב רוח תקין הציע לא דיברתי על רשי
ופעם הבאה תקראו את כל האשכול לפני המחיקות לפני שאתם סוטרים
בעצמך הסברת גם את הצד שלנולפני המחיקות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //