יש במניפה של גווניםאני רוצה לצבוע קיר קטן בצבע זהב מוברש בהיר כזה
יש צבע כזה במניפה של טמבור?
מישהו יודע איזה?
תודה!!!
את יכולה להזמין דוג' בחינםאני רוצה לצבוע קיר קטן בצבע זהב מוברש בהיר כזה
יש צבע כזה במניפה של טמבור?
מישהו יודע איזה?
תודה!!!
לא רואה שם צבע כזה
אני מסתכלת במניפה של טמבור ולא מצליחה למצוא צבע כזהיש במניפה של גוונים
לא במניפה של טמבור. במניפה של גווניםלא רואה שם צבע כזה
אני מסתכלת במניפה של טמבור ולא מצליחה למצוא צבע כזה
יודעת לכוון אותי?
אהה עכשיו הבנתילא במניפה של טמבור. במניפה של גוונים
אני אברר לךאהה עכשיו הבנתי
אני רואה שיש להם כמה מניפות
יודעת לכוון אותי למספר מסוים? לא מצליחה כ"כ להתרשם מהצבעים באתר
איפה קונים את הצבעים שלהם? בטמבור רגיל יש אותם?
הייאני אברר לך
לחברת גוונים יש צבעים מטאליים מדהימים.מקפיצה.
אשמח לדעת לאיזה חברה יש צבע זהב מוברש.
הבנתי לטמבור אין,
למי כן יש משהו מוצלח, לא צהוב וזרחני יותר מדי?
יכולה לכוון אותי באיזה קטגוריה?לחברת גוונים יש צבעים מטאליים מדהימים.
יש להם מניפה של צבעים (אולי קוראים לה מניפה 5000 ? ) יש בסופה גוונים מטאליים לבחירה.יכולה לכוון אותי באיזה קטגוריה?
יודעת על חברות נוספות חוץ מגוונים?
תודה ענקית!
פה? https://gvanim.com/Catalog.asp?T1=6&T2=1&gallerytype=16יש להם מניפה של צבעים (אולי קוראים לה מניפה 5000 ? ) יש בסופה גוונים מטאליים לבחירה.
לא ידוע לי על קטגוריה מסוימת.
לגבי חברות נוספות בודאי שיש, (למשל, שחרומוב) באופן אישי לא יודעת לומר לך פרטים כי לא יצא לי להתעסק עם זה.
אלו חלק:
תודה רבה!!!
בהחלט.תודה רבה!!!
אז את ממליצה לחפש מניפה?
יש להם כמה סוגי מניפות שאני אדע מה לחפש...
לצערי לא הצלחתי להשיג.בהחלט.
לכאורה אצל כל נגר יש את זה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים