אני פשוט חשבתי שרק אני חושבת ככהאפונה
תוך כדי שאני חושבת על עוד...
@אפרת ברזל מה המטרה? את אוספת מידע? מה זה נותן ?
אני מתענינת בכנות.....
ריח של גרביים.כוסברה- אני מרגישה טעם של סבון ובעלי לא מבין איך יכול להיות![]()
אגב,ריח של גרביים.
אני אסביר לך מה אני חושבת.מעניין אותי אם זה באמת נכון
האם באמת קיימים טעמים קיצוניים
או שזו תחושה אישית?
יש להם ריח הרבה יותר גרוע מזה...לדוריטוס נאצ'ו מקסיקני יש גם ריח של גרביים
אבל את מסכימה איתי שיש טעמיםאני אסביר לך מה אני חושבת.
כל אחת פה מעלה מה שקיצוני לה, ואני מרגישה שמתחילים להעלות פה את כל המדפים של "יש" לפי הסדר...
חטיפים, שימורים, ירקות, ושאר מרעין בישין.....
מה שיוצא מזה- שזה כל כך שונה ומשתנה וע''ז נאמר "על טעם וריח"....
זה ברור שמה שאוהב זה מגעיל את זה, ומה שחומד זה ידחה את האחר.
מעלה מחשבות בעקבות הנושא המעניין שהעלית!!
למה,אני אסביר לך מה אני חושבת.
כל אחת פה מעלה מה שקיצוני לה, ואני מרגישה שמתחילים להעלות פה את כל המדפים של "יש" לפי הסדר...
חטיפים, שימורים, ירקות, ושאר מרעין בישין.....
מה שיוצא מזה- שזה כל כך שונה ומשתנה וע''ז נאמר "על טעם וריח"....
זה ברור שמה שאוהב זה מגעיל את זה, ומה שחומד זה ידחה את האחר.
מעלה מחשבות בעקבות הנושא המעניין שהעלית!!
אבל את מסכימה איתי שיש טעמים
שאתה יכול לא לאהוב
זה מה שאני אומרת, שמתחילים להעלות פה הכל בכל מכל.....ש דברים שהם "בינלאומיים"
ויש דברים קיצוניים
נראה לי את מתכוונת לדברים שמי שאוכל אותם יודע שהרבה אנשים שונאים אותםזה מה שאני אומרת, שמתחילים להעלות פה הכל בכל מכל.....
דוגמא: ערגליות....
לא רואה בזה קיצוני.
אלא מה ? אותה אחת שהעלתה את זה בשבילה זה ממש קיצוני.
למה את חושבת שסושי זה או כן או לא?אבל את מסכימה איתי שיש טעמים
שאתה יכול לא לאהוב
אבל אתה מבין אנשים שאוהבים אותם
כאילו מה יכול להיות מגעיל במלפפון?
מאכל משעמם כזה,
אי אפשר להיבחל ממנו...
לעומת סושי נניח
זה או כן או לא!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים