מה את רוצה לדעת?אין אף אחד שלמד/עובד/מכיר את התחום מקרוב?
לצורף התייעצות קטנה בנוגע לבחירת תחום לימודים
כלומר בחשבונאות עם חטיבה בכלכלה או להיפך? את כלכלנית או רו"ח?יש לי תואר בחשבונאות וכלכלה באוניברסיטה הפתוחה,
עוזר לך?
התחלתי ללמוד את התחום אך לא ממש בטוחה בהמשך, רציתי לשמוע קצת על העבודה בפועל מכלכלן/ניתמה את רוצה לדעת?
תחום מאוד רחב ומגווןהתחלתי ללמוד את התחום אך לא ממש בטוחה בהמשך, רציתי לשמוע קצת על העבודה בפועל מכלכלן/נית
יש לך נסיון בתחום?
יצא לך להתנסות בעבודה של כלכלן?יש לי ניסיון בחלק מהתחום הרחב
אני יפנה באישייצא לך להתנסות בעבודה של כלכלן?
אני רו"ח עם תואר בחשבונאות עם חטיבה בכלכלה.כלומר בחשבונאות עם חטיבה בכלכלה או להיפך? את כלכלנית או רו"ח?
איזה תחום עבודה מענין אותך?יצא לך להתנסות בעבודה של כלכלן?
העבודה ככלכלניתאני רו"ח עם תואר בחשבונאות עם חטיבה בכלכלה.
איזה תחום עבודה מענין אותך?
לדוג', במשרדי ממשלה יש ביקוש לתואר בכלכלה / חשבונאות ולא דווקא רו"ח.
יש מצב לשאול אותך כמה שאלות בפרטי?אני כלכלנית
נכון, תחום הכלכלה הוא אכן תחום רחבתחום הכלכלה הוא רחב מאוד.
אם תפרטו איזה תחום אתם רוצים
מסתבר שיוכלו יוכלו לסייע לכם או להפנות אתכם.
אני למדתי ייעוץ השקעות והפסקתי באמצע, למעשה כלכלה כן למדתי, אני מכיר את כל תחום ההשקעות שוק ההון וכו היטב היטב.נכון, תחום הכלכלה הוא אכן תחום רחב
אני התכוונתי לעבודת הכלכלן/נית , לדוגמא: כלכלן בחברה
(אני סטודנטית לכלכלה ורוצה לברר כמה פרטים בנוגע לעבודה בשטח)
איזה קורסים למדת בכלכלה?אני למדתי ייעוץ השקעות והפסקתי באמצע, למעשה כלכלה כן למדתי, אני מכיר את כל תחום ההשקעות שוק ההון וכו היטב היטב.
אני יכול לעזור ?
לגבי עבודה בשטח אני לא יודע מה השאלה אבל למעשה הרבה משלמים ולא עושים אותה באמת וככה....[לא ממליץ כאן על קומבינה ועבטרה על החוק... רק מספר מה הולך בחוץ]
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //