- הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;488788:דואר אלקטרוני אפשר לזייף
קשה מאוד להוכיח איתו דברים בבית משפט
קראתי את הכתבה עשה לי ממש רע
עכשיו אני מבין למה המורה שלי ******* פשוט לא רצה לפתוח את הפה עליהם כששאלנו אותו על מסטאר-פונט (לשון הרע לתועלת??)
נכתב ע"י trew;488788:דואר אלקטרוני אפשר לזייף
קשה מאוד להוכיח איתו דברים בבית משפט
ללא ספקרק רציתי לתקן אותך.
דואר אלקטרוני מהווה ראיה קבילה בבית משפט. בישראל, בארה"ב וברוב העולם.
לדואר אלקטרוני היה משקל משמעותי בלא מעט הכרעות שיפוטיות בישראל בשנים האחרונות.
נכתב ע"י trew;488947:ללא ספק
רק אמרתי שקשה להוכיח איתו בגלל האפשרות לזייף
אם הצלחת להוכיח הוא אכן ראיה
נכתב ע"י trew;488947:ללא ספק
רק אמרתי שקשה להוכיח איתו בגלל האפשרות לזייף
אם הצלחת להוכיח הוא אכן ראיה
אני מצטערת לעדכן אתכם, אבל בנקודה זו המדיניות של פונטביט אינה טובה יותר... פונטביט אוסרים על יוצר להציג עבודה בתיק עבודותיו האישי, אם עבודה זו נוצרה במחשבי החברה בה הוא עובד, והיא בעלת הרשיון.נכתב ע"י park;488914:אגב עוד עצה שכדאי לדעת במיוחד על החברה הזאת זה שאם הכנתם עבודות באיזה חברה שיש לה את הפונטים החוקיים של מאסרפונט ורוצים לעלות לתיק העבודות במיוחד באינטרנט חובה לכתוב שהעבודה נעשתה במסגרת העבודה בחברה ... אחרת היו המוני סיפורים שהם הרימו טלפונים מאוד מאיימים עם דרישה לשלם תשלום מיידי של כמה אלפי שקלים ולא הם יתבעו אותם על 100.000 ש"ח.
הכוונה לזייף את מקור השליחהמייל בדפדפן כמו ג'ימייל לא נראה לי שאפשר לזייף, לעומת מייל בתכנת דואר כ Outlook למשל.
נכתב ע"י שוקירייטר;489011:השאלה שלי האם להכנס איתם למשא ומתן
לאחר שלא שאלו אותי והכניסו תפונט כאילו שזה דבר מובן מאיליו שאני יסכים והם עושים לי טובה..
נכון! והבנתי שאם כותבים שנעשה במסגרת החברה זה בסדר! אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה.נכתב ע"י מי;489017:אני מצטערת לעדכן אתכם, אבל בנקודה זו המדיניות של פונטביט אינה טובה יותר... פונטביט אוסרים על יוצר להציג עבודה בתיק עבודותיו האישי, אם עבודה זו נוצרה במחשבי החברה בה הוא עובד, והיא בעלת הרשיון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //