באינדוקציה אין את הבעיה הזאתנכתב ע"י מרדי;1608808:יש לי כירה חשמלית.
מחמם במהירות רבה, מתנקה בשניות
הקושי היחיד הוא שאין אפשרות להנמיך את החום ברגע, כמו בגז.
נכתב ע"י Sigalit;1607141:תוך כדי בניה אנחנו חייבים לקבל עכשיו החלטה מה הולך לקרות במטבח...
קוסם לי מאד כיריים חשמליות זכוכית (קרמיות?) בגלל הניקיון הקל מאד.
הדבר הכי מעצבן אצלי במטבח לנקות זה הכיריים של הגז.
השאלות עכשיו:
1. האם עלויות החשמל גבוהות בבישול יותר מעלויות הגז? ובכמה לשנה?
2. האם יש צורך עבור 4 להבות חשמליות בחיבור תלת פאזי?
הבנתי שמחמש להבות בטוח זה תלת פאזי. אבל האם גם ב4 זה כך?
3. האם יש לכם דגם של כיריים חשמליות שאתם מרוצים וממליצים?
4. לגבי אינדוקציה - בעד ונגד.
תודה גדולה לכל המומחים והמומחיות!
עם אינדוקציה:נכתב ע"י yael1;1893080:האמת אין לי מושג מה עם אינדוקציה,
אבל מנסיון עם חשמל- והיו לי כיריים קרמיות מעולות-
1. חשבון חשמל ענק!!!!!!
2. בישול די איטי.
3. הורס את הסירים. הכל נהיה חום למטה. סיוט לנקות.
4. הכי מעצבן שאת רוצה להנמיך את האש כשהבצל כמעט נשרף- וזה לוקח מלא זמן עד שמתקרר. זה לא כמו אש שאת מנמיכה- אז החום ישר יורד או שכיבית את האש כשהאוכל מוכן, והשארת את הסיר על הכירה- ואז הוא ממשיך להישרף עוד רבע שעה...
5. הניקוי לא בהכרח יותר קל, כי כל מה שגולש נשרף מיד על הכירה. ואסור להשתמש בחומרים חזקים כמו סנט מוריץ וכאלה, רק בחומרים מיוחדים לכירה קרמית.
עכשיו אני גז- ומבסוטית!!!!
ענין אישי של כל אחד.
נכתב ע"י yael1;1893080:האמת אין לי מושג מה עם אינדוקציה,
אבל מנסיון עם חשמל- והיו לי כיריים קרמיות מעולות-
1. חשבון חשמל ענק!!!!!!
2. בישול די איטי.
3. הורס את הסירים. הכל נהיה חום למטה. סיוט לנקות.
4. הכי מעצבן שאת רוצה להנמיך את האש כשהבצל כמעט נשרף- וזה לוקח מלא זמן עד שמתקרר. זה לא כמו אש שאת מנמיכה- אז החום ישר יורד או שכיבית את האש כשהאוכל מוכן, והשארת את הסיר על הכירה- ואז הוא ממשיך להישרף עוד רבע שעה...
5. הניקוי לא בהכרח יותר קל, כי כל מה שגולש נשרף מיד על הכירה. ואסור להשתמש בחומרים חזקים כמו סנט מוריץ וכאלה, רק בחומרים מיוחדים לכירה קרמית.
עכשיו אני גז- ומבסוטית!!!!
ענין אישי של כל אחד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים