עשיתי את ההשוואה לפני 10 חודשים בערךמענין לפני כמה זמן עשית את ההשוואה? כי באתר של אי רובוט אין זכר לדגם 980 ואני רואה הרבה המלצות עליו פה באשכול (בחנות אמרו לי שהם כבר לא מיצרים דגם ששואב ושטף יחד, יכול להיות שבגלל זה הוא לא מופיע? )
תודה על ההסבר של האפליקציה , אבל אין לי שום רשת בבית אז כנראה זה ממש לא רלוונטי לי.
תודה על הפרוט!עשיתי את ההשוואה לפני 10 חודשים בערך
דגם 980 לא בטוחה שהוא גם שוטף אבל הביצועים שלו היו מעולים מבחינת צורת הניקיון עוצמת שאיבה בטריה וכו..
והמקביל אליו זה רןבורוקט s50
@שיפי פוקסמן , @קפוצון , @פלמוניה , @אמא שלאשמח לקבל יעוץ מבעלי ניסיון:
1. שואב אבק של דייסון - מה ההבדל בין ה-V8 ל-V10?
2. האם שווה לשלם יותר יקר על המכשיר בגלל שהוא "דייסון"? יש גם של פירמות אחרות בפחות כסף.
3. בדייסון, מה זה ה-Absolute, שמייקר כל דגם בכמה מאות שקלים?
4. ולסיום, חנות אמינה שאתם ממליצים? (מועדון שאני חבר בו, ונותן בדר"כ דברים משתלמים, הציע את V8 ב-1800 ש"ח, אבל בזאפ אני רואה את זה בהרבה יותר זול)
@שיפי פוקסמן , @קפוצון , @פלמוניה , @אמא של
וכל השאר שסיפרו שיש להם מכשיר כזה או דומה לו,
אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ מנסיונכם.
תודה מראש
תודה על התשובה המפורטת1. ההבדל בין V8 ל V10 זה : זמן עבודה ארוך יותר , קיבולת מיכל גדולה יותר עוצמת מנוע גדולה יותר
2. מאמינה שיש חברות טובות בפחות כסף כמו שכתבו על ג'ימי - אני לא ניסיתי
3.בכל מכשיר בדייסון יש סוגי מברשות שונים, ה- Absolute מכיל את כל סוגי המברשות
שווה ללכת לחנות לראות איזה מברשות את צריכה (אני משתמשת ב- 2 מברשות) יתכן ויספיק לך רמה פחותה יותר
4. המחירים הזולים בזאפ הם בדר"כ לא יבואן רשמי (בנזכ) אלא יבואנים מקבילים , צריך לברר איך השרות שלהם, הכל זאות מדובר במכשיר עדין
לא עולה לבד.איך מתפעלים את הרובוט בדירה עם שתי קומות?
הוא לא עולה לבד מדרגות.
צריכה להעלות אותו ידנית כנראה, צריכה לעלות את תחנת טעינה שכשיסיים יחזור להטען?
אשמח לתשובה.
יעצור , יודיע באנגלית שהוא לא מוצא את המטען ואנא תקרבו אותו לשם. ויכבהאם הוא לא ימצא את המטען הוא יעצר ויכבה. או ימשיך לעבוד עד שמשהו יוריד אותו?
כל מילה בסלע. רק ששיאומי אפשר לשנות לו את ההגדרות רק דרך סמארטפון. לדגומא עוצמת שאיבה, תזמוני שעות למי שמעונין.לי יש של שיומי הדגם החכם שלהם
פצצה זה לא מילה
מי שחושב שלטאטות משתווה למה שהרובוט עושה אז הוא פשוט טועה
מדובר על מוצר ששואב את כל הליכלוך מהרצפה ולא מפזר אותו בשווה בכל הבית
אנחנו מאוד מרוצים
לא מסתדרים בלעדיו
אכן צריך לדעת לאיזה מטרה קונים אותו ואיזה סגנון בית, לנו יש 3 ילדים אבל נקיים ומסודרים ובית גדול מאוד עם הרבה משטחים רחבים
ובשבילנו זה פשוט מעולה
האם זה הדגם הזה?כל מילה בסלע. רק ששיאומי אפשר לשנות לו את ההגדרות רק דרך סמארטפון. לדגומא עוצמת שאיבה, תזמוני שעות למי שמעונין.
ולמי שאין סמארטפון אז יש לחצנים על גבי השואב עצמו, בתקווה שברירת המחדל תהיה על עוצמת שאיבה חזקה( ולא חלשה ואז לכן תחפשו סמארטפון עם האפליקציה כדי לשנות)
זה הדגם שיש לי בבית https://www.payngo.co.il/237803.html
לא חושבת שיש חיה כזאת, גם שלי נקרא שוטף, אבל זה לא שוטף באמת, זה כמו להעביר מגבון לח על הרצפה. אם זה מספק אותך? זה לא במקום שטיפה טובה ויסודית. ממש לאתכלסססס!
אני צריכה דגם (מפורט) של שיאומי שגם מנקה וגם שוטף. משהו פגזי שינקה טוב את הבית שלי.
צריכה דגם והמלצה ברורה.
עדיף עם משהו יכולה לעלות קליפ קצר איך זה עובד...!
תודה
האם את/ה נהנה מזה. זה מנקה ושוטף יסודי.לא חושבת שיש חיה כזאת, גם שלי נקרא שוטף, אבל זה לא שוטף באמת, זה כמו להעביר מגבון לח על הרצפה. אם זה מספק אותך? זה לא במקום שטיפה טובה ויסודית. ממש לא
אה????האם את/ה נהנה מזה. זה מנקה ושוטף יסודי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים