ובדרך כלל מי נותן?מי שנותן לך ריבית טובה יותר...
צריך להשוותובדרך כלל מי נותן?
ניתן לקחת משכנתא לכל מטרה. משכנתא תתן לך פריסה ארוכה. הלוואה הפריסה קצרה. ריביות? בדוק!שלום
יש לי משכנתא יחסית על סכום נמוך
אני צריך הלואה באזור ה70- 80 אלף
(ההלואה אינה לצורכי דיור)
האם שווה לקחת הלואה בנקאית או להגדיל את המשכנתא, ואם יתכן להגדיל משכנתא על הוצאות שאינם קשורות לדיור?
אני אישית לקחתי מאיזה בנק לצורך "שיפוץ" לקחתי הצעה מחיר מקבלן ומשכנתא קיימת ועשיתי מיחזורלמרות שההגדלה תיחשב בכל מקרה להלוואה לכל מטרה שהיא יקרה יותר מהלוואה לדיור.
נכון אבל אני עוד לי יודע על איזה דירה אני הולך(מחיר למשתכן)אז אני רק רוצה לקבל כיוון עד כמה כסף אני יכול לקבל ואם אני יילך בסוף על דירה יקרה אני ילך באמת ליועץ אבל יכול להיות שאני ילך לדירה זולה ואז אין לי צורך היעוץאפשר תמיד ללכת לבד ולנסות.
הבחירה האם לקחת יועץ משכנתאות לא קשורה רק לשאלה אם תאושר לך מסגרת של סכום נתון, אלא גם לשאלה איזה תנאים תקבל![]()
היועץ תפקידו להביא משכנתא עם ריביות נמוכות והסכום שמאושר בבנק הוא כפי גובה ההכנסות ללא קשר ליועץנכון אבל אני עוד לי יודע על איזה דירה אני הולך(מחיר למשתכן)אז אני רק רוצה לקבל כיוון עד כמה כסף אני יכול לקבל ואם אני יילך בסוף על דירה יקרה אני ילך באמת ליועץ אבל יכול להיות שאני ילך לדירה זולה ואז אין לי צורך היעוץ
הצעה נחמדה. לשלושים שנה.שלום וברכה רציתי להתייעץ עם המבינים פה על הצעה למשכנתא שקיבלתי.
ההצעה היא עבור דירה בבית שמש במחיר למשתכן ששווייה מוערך בכ-1.200.000
מחיר הדירה הוא 880.000
ההון העצמי שברשותי הוא 380.000
ואני צריך הלוואה של כחצי מליון ש"ח
קיבלתי הצעה בבנק הפועלים למשכנתא ל-30 שנה
חלק א' 30% פריים מינוס חצי
חלק ב' 35% קבוע לא צמוד 3.09%
חלק ג' 35% משתנה צמוד 2.42%
מה אתם אומרים על זה?
יש עוד אופציה שתקח לפי הערך של 70% מהדירה שזה 840000 אלף ןמימלא המסלול פריים יהיה יותר כסף ואחרי לקיחת המשכנתא תחזיר את המסלול הגובה, ואז אפשר לעשות עוד מסלול של 220000 אלף להתקעש שהריבית תהיה באזור 2.4 "ובתמורה" המסלול השלישי יהיה יותר גובה בריבית קרוב ל4 ואת זה תחזיר, (רק תקח בחשבון שיהיה תשלום קנס אבל זה שווה כך גם תוכל לעשות לא צמוד מדד)שלום וברכה רציתי להתייעץ עם המבינים פה על הצעה למשכנתא שקיבלתי.
ההצעה היא עבור דירה בבית שמש במחיר למשתכן ששווייה מוערך בכ-1.200.000
מחיר הדירה הוא 880.000
ההון העצמי שברשותי הוא 380.000
ואני צריך הלוואה של כחצי מליון ש"ח
קיבלתי הצעה בבנק הפועלים למשכנתא ל-30 שנה
חלק א' 30% פריים מינוס חצי
חלק ב' 35% קבוע לא צמוד 3.09%
חלק ג' 35% משתנה צמוד 2.42%
מה אתם אומרים על זה?
שאלה לסוכן ביטוח מורשה או רופא לענ"ד.@וואלך משכנתאות
רציתי לשאול לגבי ביטוח על המשכנתא בהגדרת אדם שמעשן ישנם 2 שאלות שחברת הביטוח שואלת 1. האם אתה מעשן כיום. 2. האם עישנת בשנתיים האחרונות. אדם שכיום אינו מעשן כלל אבל בתוך השנתיים האחרונות עישן אבל לא קבוע אלא סגריה פה סגריה שם האם נקרא שעישן בשנתיים האחרונות או לא. יש לזה תקדימים משפטיים?
שאלתי והוא לא ידע לענות לישאלה לסוכן ביטוח מורשה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים