חחחווולללההה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מותר לשאול למה חשבת לקנות חדש אם השיאומי עשה את העבודה?
ואשמח לשמות דגמים
תודה!
ואשמח לשמות דגמים
תודה!
יש לנו אותו כמתנה לפסח בעבודהאני מחפשת בדחיפות המלצות / דיס-המלצות
Eureka NER200
יכולה לפרט עוד על הטינקו?יש לי איירובוט של שיומי. השתמשתי בו כמה שנים ועשה עבודה טובה.
אבל לאחרונה קניתי טינקו וזה וואהו ברמה אחרת.
אומנם לא אוטומטי. אבל עושה עבודה טובה פי אלף...
ממליצה לחשוב שובאצלי השיומי ללא שימוש והטינקו, רק מלכתוב עליו אני מחייכת.
יש לי את ה - s5 one floor. קניתי אותו באמזון במבצע מיוחד סביב ה - 1700. לא ראיתי מאז כזה מחיר.יכולה לפרט עוד על הטינקו?
אני חושבת ברצינות על רכישה,
אשמח לשמוע ממך איזה דגם יש לך, כמה עלה,
מה יכול לעשות,
כמה יעיל ללכלוך אמיתי
כמה אנרגיות צריך בשביל לנקות איתו
וכו'...
נראה לך שיעשה את העבודה גם למשפחתון בבית?יש לי את ה - s5 one floor. קניתי אותו באמזון במבצע מיוחד סביב ה - 1700. לא ראיתי מאז כזה מחיר.
ואני ממש מברכת אותו. אצלי בבית הוא משאיר נקי אבל יש לי בלטות. לא יודעת איך הוא עובד עם קרמיקות רגישות. לכלוכים קשים בעיקרון הוא לא מצליח אבל לפעמים הוא מפתיע. אני לפעמים דורכת על סקוטש ועם הרגל ומנקה לכלוכים קשים תוך כדי העבודה עם הטינקו. זה ממש פתרון לעצלנים.
מתי ממש בירכתי אותו?
כשהבן שלי הפיל כוס מיץ תפוזים על כל המטבח ובזמנים אחרים הייתי נלחצת אבל עם הטינקו שתי דקות והמטבח היה מצוחצח שוב. כנ"ל עם בקבוק שמן שנפל, לקח קצת יותר זמן אבל גם המטבח היה מצוחצח.
אני ממש ממליצה! הוא תחליף מעולה לניגוב היומי ולפעמים אני אפילו מנקה איתו לשבת.
כל דבר שמנקים מיד הוא מתמודד ברגע. תוך שניה יש רצפה נקיה יבשה!נראה לך שיעשה את העבודה גם למשפחתון בבית?
אם נשפך מרק טחון/אוכל וכאלה?
וגם לניגוב כזה של סוף יום שיהיה נקי ושיוכלו לזחול בכיף?
וגם-
עוצמת הרעש שלו מאפשרת עבודה בזמן שהילדים ישנים?
תודה @חיה4
לקחת בסוף את זה?יש לנו אותו כמתנה לפסח בעבודה
מישהו מכיר ?????????????
כןלקחת בסוף את זה?
יש לנו את זה כמתנה ומענין אותי אם שווה
יש בזה עברית ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //