אוריה מילר
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
לכאורה יש חיישן שמיועד למנוע בדיוק את זה.קופצת על האשכול אולי מישהו יוכל לעזור מה עושים עם הבעיה שתוך כדי שיחה נלחץ לי בלחי על השתק
זה מעצבן ממש
לכאורה יש חיישן שמיועד למנוע בדיוק את זה.קופצת על האשכול אולי מישהו יוכל לעזור מה עושים עם הבעיה שתוך כדי שיחה נלחץ לי בלחי על השתק
זה מעצבן ממש
אולי תנסו לעשות חיסכון בסוללהתודה לכל אלו שניסו לעזור. ההודעה הזו נעלמה. עשיו הטלפון עבר לבעיה אחרת. הסוללה שלו נגמרת במהירות ממש.(הטענה לפחות פעם ביום) למישהו יש עצה??
כמובן שכתבתי את זה אחרי שעשיתי חיסכון בסוללה..אולי תנסו לעשות חיסכון בסוללה
אהה הייתי צריכה לנחשכמובן שכתבתי את זה אחרי שעשיתי חיסכון בסוללה..![]()
בדיוק מה שהיה ליתודה לכל אלו שניסו לעזור. ההודעה הזו נעלמה. עשיו הטלפון עבר לבעיה אחרת. הסוללה שלו נגמרת במהירות ממש.(הטענה לפחות פעם ביום) למישהו יש עצה??
הם עדינים ושבירים,בפרט אלו עם הטאצ', להרבה אנשים לא מאריך ימים...יש דגם מסויים של שיאומי שהוא מומלץ?
נשמע שהדגם הזה לא משו...
יש לזה פתרון טובקופצת על האשכול אולי מישהו יוכל לעזור מה עושים עם הבעיה שתוך כדי שיחה נלחץ לי בלחי על השתק
זה מעצבן ממש
בעקרון השיאומי לא מומלץ בכלל...יש דגם מסויים של שיאומי שהוא מומלץ?
נשמע שהדגם הזה לא משו...
קרה לי גםהטלפון עושה כאילו מחובר למטען אפילו שלא מחובר.. מה אפשר לעשות?? תודה מראש.
צפה בקובץ המצורף 1470752
קישור מעודכן להורדת האפליקציהיש לזה פתרון טוב
תתקינו את האפליקציה הזו
ואח"כ לפי ההדרכה בסרטון כאן
![]()
מדריך | תיקון הדלקת מסך אוטומטי באמצע שיחה
בהמשך למה שהובא פה באג | כיבוי מסך באמצע שיחה @זונדל הביא את האפליקצייה הזאת @זונדל אמר בבאג | כיבוי מסך באמצע שיחה: @זונדל-גרנד אמר בבאג | כיבוי מסך באמצע ...mitmachim.top
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים