נכתב ע"י אלף;161010:סליחה, אבל מגימיקס לא עושה את הפעולות של: מערוך, מועך תפו"א, פטיש של שניצל ומצקת!
הוא לא מרדד בצק, מי שמבין בטעמו של פירה לא מוכן לקבל דייסה של מג'ימיקס הוא לא יוצק מרק לצלחות וגם לא "דופק" כתיתות - שניצלים...
נכתב ע"י חוצ ניק;161116:זה יפה, נקי, אסטטי, נחמד. מכובד. יפה. יאה ונאה.
אין כאן הברקה או גאונות. אבל יש כאן פשטות ומסר ברור.
נכתב ע"י חוצ ניק;161116:אתייחס בינתיים למודעה של מג'ימיקס.
ויש להם עוד כותרת - "רק מג'ימיקס זה מג'ימיקס".
מג'ימיקס בשביל המון נשים היום, זה לאו דוקא מג'ימיקס של חברת מג'ימיקס. הנה, לדוגמא, לגברת מסוימת יש מג'ימיקס של קנווד.
המשפט הזה בפרסומת בא להודיע קבל עם ואשתו:
מג'ימיקס זה רק "מג'ימיקס". קנווד, לדוגמא, זו סתם אופציה זולה ולא טובה מספיק. אז אם את רוצה מג'ימיקס, קני מג'ימיקס.
אולי קצת עמוק, אבל מעולה.
נכתב ע"י free;161204:בחרתי בניופאן,
כי לדעתי הם הצליחו להכניס לי לראש,
שמג'ימיקס זה חזק!!! וזהו!!!
נכתב ע"י מקארתור;161345:הרעיון כיכב לאחרונה ממש במסע פרסום רצחני מהגדולים שראינו בארץ לאחרונה [של מי עדן], [נמצינו למדים שבידי חברת הפרסום הנ"ל נתונים שרוב הציבור החרדי לא יוצא מהגטו.....?!]
נכתב ע"י חוצ ניק;161470:לצערי 'יוצא לי לצאת' מהגטו, ויוצא לי להיחשף לרוב הקמפיינים הכלליים. משום מה אני לא מבין על מה אתה מדבר. מה מי עדן עשו?
אז יכול להיות שפספסתי קמפיין פה וקמפיין שם (גם לא בטוח) אבל בודאי לא פספסתי 'מסע פרסום רצחני מהגדולים שראינו בארץ לאחרונה'.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים