- הוסף לסימניות
כשהתקשרה אליי אלישבע הרכזת החברתית בבוקר תמים וצח, אפילו לא דמיינתי לאיזה סחרור אנחנו נכנסות.
"יאמי, יש מחנה", היא הודיעה לי קצר ומתומצת. "קדימה. להפשיל שרוולים".
"מחנה?" קימטתי את מצחי למול מסך המחשב וחדשות הקורונה, "תזכירי לי מה זה?"
כמה שעות אחר כך כבר הבנתי טוב טוב מה זה. בסמינר משמרת מאיר החליטו שנכון שיש קורונה, ונכון שצריך וחובה להיזהר, אבל אפשר להפעיל מחשבה ומקוריות ועדיין להצליח להריץ מחנה.
אז... יש מחנה!
שטח פתוח, מסכות והפרדה, שבוע של התארגנות, אטרף עבודות וביצועים והפקות מרשימות שפערו את פי לרווחה, ויקם המחנה.
שלב ראשון, מתחילים:
איך מתחילים?
אז לא, לא מתחילים בסדר כרונולוגי של מיתוג-אסטרטגיה-לוגו, אין זמן לזוטות שכאלו. ההטרמה למחנה חייבת להתבצע היום! המחנה בעוד שבוע!
קודם כל, אווירה. בשביל האווירה כוסו שמי הסמינר בבלונים, שעליהם הכיתוב 'עפנו על זה', וכמובן הסלוגן הכל כך קולע: 'מקסימום מחנה במינימום זמן'.
כדי לחסוך בזמן (ובכסף) הוחלט ללכת על <מדבקות לבלונים>, במקום הדפסה ישירה.
פונט: אמטיק, קליל וחברותי
השראה ווקטורים: פריפיק
כל השאר: אילוסטרייטור
הלאה, <פרוספקטים להתמודדות>. כל כיתה – בנפרד ועם מסכות, מקליטה באולפן נייד שהובא לסמינר את ההמנון שלה.
פונט: ממשיכים עם אמטיק. עדיין אין לוגו, הוא סוד. גם שם המחנה סוד מפני התלמידות. אווירה: ממשיכים עם הכדור הפורח והסלוגן 'עפנו על זה'.
סקיצות, אווירה, סקיצות, אווירה, תיקונים, ולהלן התוצאה:
אחרי ההטרמה ממשיך האטרף בפול ווליום:
<לוגו! מיתוג!>
שם המחנה: זכות בחירה. הכל על בחירה, למה לבחור ואיך לבחור. ובעיקר מה לבחור.
העדפות מיוחדות, אלישבע, יש? כלום יאמי, תעשי מה שבא לך. אין זמן. מה את רוצה לבטא, אלישבע? את זכות הבחירה! אלא מה.
שלבי הלוגו:
הלוגו הסופי:
אחרי הלוגו אני מתחילה לקבל עשרות מיילים מהמדריכות. צריך שלטים. הרבה. צריך מדבקות. תשעים. צריך חיצים. להדביק על המסלול. צריך וצריך וצריך. אני עושה לי רשימה. <16 שלטים>. <10 דפי שטח>. <באנר כניסה על גודל 2 מטר>. <מדבקות לטילונים עם הלוגו>: באיזה קוטר, אלישבע? לא יודעת. צריך לבדוק. אני פותחת את המקפיא, אין טילונים. שולחת מישהו לקנות. אין. מגגלת 'קוטר של טילון', נדא. כמוצא אחרון מבקשת מחברה לקנות טילון, למדוד לי את הקוטר שלו. מעצבת 90 מדבקות לטילונים.
אחרונה חביבה וחשובה מכל... <תוכניה>. כל כיתה עם תוכניה אחרת ומיקום אחר במבנה בית הספר, כדי לשמור שלא תתקהלנה. סגנון? על אותו קו. וקטורים: עדיין פריפיק.
ולסיום... אלישבע והמדריכות הזמינו אותי לראות את התוצאה בלייב. אז קפצתי. אלא מה.
אין על לעבוד עם כזה סמינר אלוף, אין.
"יאמי, יש מחנה", היא הודיעה לי קצר ומתומצת. "קדימה. להפשיל שרוולים".
"מחנה?" קימטתי את מצחי למול מסך המחשב וחדשות הקורונה, "תזכירי לי מה זה?"
כמה שעות אחר כך כבר הבנתי טוב טוב מה זה. בסמינר משמרת מאיר החליטו שנכון שיש קורונה, ונכון שצריך וחובה להיזהר, אבל אפשר להפעיל מחשבה ומקוריות ועדיין להצליח להריץ מחנה.
אז... יש מחנה!
שטח פתוח, מסכות והפרדה, שבוע של התארגנות, אטרף עבודות וביצועים והפקות מרשימות שפערו את פי לרווחה, ויקם המחנה.
שלב ראשון, מתחילים:
איך מתחילים?
אז לא, לא מתחילים בסדר כרונולוגי של מיתוג-אסטרטגיה-לוגו, אין זמן לזוטות שכאלו. ההטרמה למחנה חייבת להתבצע היום! המחנה בעוד שבוע!
קודם כל, אווירה. בשביל האווירה כוסו שמי הסמינר בבלונים, שעליהם הכיתוב 'עפנו על זה', וכמובן הסלוגן הכל כך קולע: 'מקסימום מחנה במינימום זמן'.
כדי לחסוך בזמן (ובכסף) הוחלט ללכת על <מדבקות לבלונים>, במקום הדפסה ישירה.
פונט: אמטיק, קליל וחברותי
השראה ווקטורים: פריפיק
כל השאר: אילוסטרייטור
הלאה, <פרוספקטים להתמודדות>. כל כיתה – בנפרד ועם מסכות, מקליטה באולפן נייד שהובא לסמינר את ההמנון שלה.
פונט: ממשיכים עם אמטיק. עדיין אין לוגו, הוא סוד. גם שם המחנה סוד מפני התלמידות. אווירה: ממשיכים עם הכדור הפורח והסלוגן 'עפנו על זה'.
סקיצות, אווירה, סקיצות, אווירה, תיקונים, ולהלן התוצאה:
אחרי ההטרמה ממשיך האטרף בפול ווליום:
<לוגו! מיתוג!>
שם המחנה: זכות בחירה. הכל על בחירה, למה לבחור ואיך לבחור. ובעיקר מה לבחור.
העדפות מיוחדות, אלישבע, יש? כלום יאמי, תעשי מה שבא לך. אין זמן. מה את רוצה לבטא, אלישבע? את זכות הבחירה! אלא מה.
שלבי הלוגו:
הלוגו הסופי:
אחרי הלוגו אני מתחילה לקבל עשרות מיילים מהמדריכות. צריך שלטים. הרבה. צריך מדבקות. תשעים. צריך חיצים. להדביק על המסלול. צריך וצריך וצריך. אני עושה לי רשימה. <16 שלטים>. <10 דפי שטח>. <באנר כניסה על גודל 2 מטר>. <מדבקות לטילונים עם הלוגו>: באיזה קוטר, אלישבע? לא יודעת. צריך לבדוק. אני פותחת את המקפיא, אין טילונים. שולחת מישהו לקנות. אין. מגגלת 'קוטר של טילון', נדא. כמוצא אחרון מבקשת מחברה לקנות טילון, למדוד לי את הקוטר שלו. מעצבת 90 מדבקות לטילונים.
אחרונה חביבה וחשובה מכל... <תוכניה>. כל כיתה עם תוכניה אחרת ומיקום אחר במבנה בית הספר, כדי לשמור שלא תתקהלנה. סגנון? על אותו קו. וקטורים: עדיין פריפיק.
ולסיום... אלישבע והמדריכות הזמינו אותי לראות את התוצאה בלייב. אז קפצתי. אלא מה.
אין על לעבוד עם כזה סמינר אלוף, אין.
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //