אחת אחת 11
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
שמעתי שממש לאחרונה מכבי הביאה או בדרך להביא תרופה מצויינת שחופפת לזו שמוכרים בסופר פארם ועולה הרבה הרבה פחות, כדאי לברר במכבי פארם או אצל הרופאים.
נכתב ע"י SPOT;1497719:תודה על העידוד
ומה יהא על שאר הילדים שבבית? אין אמא?![]()
אין מי שיבשל- כי אפילו את המקרר אי אפשר לפתוח.... וכו 'וכו'
מישהי התנסתה בסגנון של:
הומופתיה, פיזיותרפיה,תרפיה...
מח אחד, שלשת המימדים,וכדומה?
נכתב ע"י פלאפון;1497848:לעצור הקאות - כוס ''קוקה קולה '' המקורי להוציא ת'גזים
ואחת ל5 ד'ק מכניסים כפית של קוקה קולה לפה.... לי עזר פלאים!!! (לאוו דווקא במצב..)
נכתב ע"י תקוה;1497879:הי! הבנתי עכשיו קטע באיזה ספר. תודה על מילוי החור בהשכלה.![]()
נכתב ע"י פלאפון;1497886:אולי תשתפי אותנו....![]()
נכתב ע"י תקוה;1497879:אני! טיפול אחד או שתים והבחילות ירדו לחצי. עוד טיפול ועוד חצי... עד שנעלם כלא היה...
הי! הבנתי עכשיו קטע באיזה ספר. תודה על מילוי החור בהשכלה.![]()
נכתב ע"י SPOT;1498046:אשמח לדעת איזה טיפול עשית?
הומופתיה? מח אחד? מה?
נכתב ע"י סטודיו EG;1497593:ואני (חודש שביעי+-) הקאתי מהחודש הראשון! ועם הזופרן היה שקט עכשיו כבר לא נותנים לי יותר ולא רוצה להגיד איך אני מרגישה ומתפקדת ז"א לא מתפקדת-כי זה לשון הרע..
נכתב ע"י SPOT;1497719:תודה על העידוד
ומה יהא על שאר הילדים שבבית? אין אמא?![]()
אין מי שיבשל- כי אפילו את המקרר אי אפשר לפתוח.... וכו 'וכו'
נכתב ע"י פוינט ק גת;1498103:באיזה קופה את?
לי הרופא נתן את זה עד הלידה.
הדוקסילומין- זו התרופה מהסופרפארם, על כל אחד זה משפיע בצורה אחרת.....שאלת הבנה:
האם הדיקסלמין- הוא דומה לכדור הזה שמכינים בסופר פארם?
(אם כן אין מצבניסיתי אותו פעמים קודמות הוא מסמם כזה מרדים ועושה ראש כבד ...)
סורי על ההצתה המאוחרת... אבל כן אני במכבי..נכתב ע"י מגה;1497621:את במכבי?
כי רק למכבי זה 30 ש"ח
לשאר הקופות זה 220 ש"ח
אבל בפירוש גם ב-220 ש"ח זה שווה בהחלט
מכבי .. אבל לא יודעת.. כולם צועקים עלי שזה לא בריא...נכתב ע"י פוינט ק גת;1498103:באיזה קופה את?
לי הרופא נתן את זה עד הלידה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //