מי מכיר מי יודע
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח ממש לשמוע
יש לי אותה פלוס טיולון של יויו .אשמח ממש לשמוע
תודה על התשובה המפורטתיש לי אותה פלוס טיולון של יויו .
ילדתי בתחילת הקיץ ואני מעבירה די מהר לטיולון בגיל 3 חוד' (ילדים סקרנים שלא אוהבים אמבטיות סגורות...)
הסתדרתי נהדר אציין שאני נוהגת (אם לא, לא בטוחה כמה זה נח)
פעמים בודדות שיצאתי הרגשתי חיסרון ללא אמבטיה שהפריע לי שאין לו מרחב ותנועה לישון.(או שהתארחתי )
האמבטיה של היויו גם ככה קטנה וספציפית במקרה שלי הבייבי היה גדול כך שהאמבטיה היתה מספיקה אולי לחודשיים
היה לי מיותר לקנות את האמבטיה(וגם אין לי הרבה מקום...)
אז בשקלול הנתונים שלי העדפתי לרכוש את הדונה X על פני עגלת אמבטיה חדשה.
מקווה שעזרתי![]()
האמת שלא ראיתי את הלחיים שלו רוטטות ופה היא שואלת על הדונה X שיש גם מצב שכיבהתודה על התשובה המפורטת
הדונה עדיין משמשת אותך או שרק הטיולון כבר? מבחינת הגודל
אני מתלבטת האם הדונה יכולה להוות פתרון גם לטיול אחר כך
יש עגלת סלקל נשכבת של חברה אחרת שמותקנים בה בולמי זעזועים?משהו שאני ממש לא אוהבת בדונה זה הגלגלים שלו, אני הולכת ברחוב ואני ממש רואה את הלחיים של תינוק רוטטות, בגלל הקפיצות שלו, מדובר בגלגלי פלסטיק פשוטים שקופצים עם כל בליטה ברצפה.
אציין שאני מדברת על הדונה הישנה ולא החדשה, למרות שלמיטב ידיעתי הגלגלים בדונה החדשה אותו דבר, אבל אולי אני טועה.
כאן מדובר על דונה נשכבת, זו לא התנוחה המקופלת של הסלקל הרגיל אלא שכיבה כמעט מלאה.משהו נוסף והרבה יותר חשוב שכנראה דובר על כך כבר בעבר זה הנזקים שהדונה עושה לתינוקים, אם משכיבים בדונה הרבה שעות. יש ילדים, ושמעתי כבר כמה וכמה סיפורים, שהראש התעוות בגלל השכיבה הלא נכונה של התינוק, ואם זה לזמן קצר אז אין בעיה אבל אם זה עגלה יחידה יוצא לפעמים שאת יוצאת חצי יום קניות או בכלל יציאות יותר ארוכות ואז התינוק ממש הרבה בדונה וזה ממש לא בריא להם.
אני אישית בתחילה תכננתי לקנות אותה ועוד עגלה. בפועל ילדתי מוקדם ובעלי הלך לקנות בינתיים את הדונה X. ואיתה נשארתי עד אזור גיל 9-10 חד' נהנתי מאוד! כמובן דאגתי שתהיה על מצב שכיבה רב הזמן שהיתה קטנה, שגדלה יותר והתחילה לשבת היתה יותר על הסלקל. אני עם רכב כך שזה היה אחד הדברים נוחים. אח"כ העברתי לטיולוןאשמח ממש לשמוע
לדונה X יש בולמי זעזועים את יכולה לראות באתר של דונהשימי לב,
משהו שאני ממש לא אוהבת בדונה זה הגלגלים שלו, אני הולכת ברחוב ואני ממש רואה את הלחיים של תינוק רוטטות, בגלל הקפיצות שלו, מדובר בגלגלי פלסטיק פשוטים שקופצים עם כל בליטה ברצפה.
כנ"ל, חמודה את מדברת על הישנה, לא על החדשהאציין שאני מדברת על הדונה הישנה ולא החדשה, למרות שלמיטב ידיעתי הגלגלים בדונה החדשה אותו דבר, אבל אולי אני טועה.
משהו נוסף והרבה יותר חשוב שכנראה דובר על כך כבר בעבר זה הנזקים שהדונה עושה לתינוקים, אם משכיבים בדונה הרבה שעות. יש ילדים, ושמעתי כבר כמה וכמה סיפורים, שהראש התעוות בגלל השכיבה הלא נכונה של התינוק, ואם זה לזמן קצר אז אין בעיה אבל אם זה עגלה יחידה יוצא לפעמים שאת יוצאת חצי יום קניות או בכלל יציאות יותר ארוכות ואז התינוק ממש הרבה בדונה וזה ממש לא בריא להם.
ראי מה רשמתי לעיליש עגלת סלקל נשכבת של חברה אחרת שמותקנים בה בולמי זעזועים?
התינוק יכול לשכב שם על הבטן ולהרים ראש (במצב שכיבה)?אני אישית בתחילה תכננתי לקנות אותה ועוד עגלה. בפועל ילדתי מוקדם ובעלי הלך לקנות בינתיים את הדונה X. ואיתה נשארתי עד אזור גיל 9-10 חד' נהנתי מאוד! כמובן דאגתי שתהיה על מצב שכיבה רב הזמן שהיתה קטנה, שגדלה יותר והתחילה לשבת היתה יותר על הסלקל. אני עם רכב כך שזה היה אחד הדברים נוחים. אח"כ העברתי לטיולון
לדונה X יש בולמי זעזועים את יכולה לראות באתר של דונה
![]()
Doona X Car Seat & Stroller
New generation: Doona X Car Seat & Stroller. Now with 3 recline positions Doona X allows your child to lie down and relax. A fully integrated travel system allowing you to move from your car seat to stroller in seconds. With its integrated, adjustable harness and headrest and enhanced...doona.shop
כנ"ל, חמודה את מדברת על הישנה, לא על החדשה
החדשה היא נשכבת, ואין בה שום בעיה
ארשום כאן את מה שרשמתי באשכול אחר: אנחנו עשינו בירור רציני אצל רופאים גדולים ומוכרים ואורתופד, ואין שום בעיה לשים תינוק בדונה X אם היא על מצב שכיבה כמובן. כל הבעיה זה הכיפוף שהיה בדונה הישנה.
ראי מה רשמתי לעיל
הגדרה:
דונה X היא עגלה שהיא סלקל - יש לה תקני בטיחות כמו עגלה
הדונה הישנה סלקל עם גלגלים - התקן בטיחות הוא של סלקל ולא של עגלה
ויש מלא אשכולים בנושא
זה תלוי בגודל של הילד.התינוק יכול לשכב שם על הבטן ולהרים ראש (במצב שכיבה)?
הבנתי שיש שם כרית בדונה X שמתאימה עד גיל 3 חודשים ואי אפשר להוריד אותה, ולכן העגלה לא רלוונטית לגיל גדול יותר , זה נכון?
איפה את גרה?למכירה עגלת דונה X בצבע כחול - במצב מצוין ובמראה מעולה + תיק דונה וכיסוי גשם מקורי של דונה - 1900 ש"ח
וכן בסיס איזופיקס לרכב - 600 ש"חצפה בקובץ המצורף 2093125צפה בקובץ המצורף 2093126
ביתר עיליתאיפה את גרה?
אני אגיד לך את האמת (לא יודעת לגבי דונה איקס אבל חושבת שזה רלוונטי גם לזה) תלוי מאוד מה הצרכים שלך והגטדל של התינוק והאופי שלו.אז ממה שהבנתי מכן,אפשרי שבדומה איקס תהיה עגלה יחידה אבל לזמן מוגבל
אז כן עדיף לקנות. עגלת תינוק משולבת במקום,כדי שתהיה אפשרות להעביר לטיולון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים