- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי;2028116:סלוגן
נראה לי הכי מתאים בובה של סיפורים
וואו! סלוגן פצצה! אהבתי.
נכתב ע"י רותי;2028116:סלוגן
נראה לי הכי מתאים בובה של סיפורים
נכתב ע"י ckuh;2028082:פנינה יקרה מאוד.
קודם כל אני מבינה אותך, וגם את הרצון שלך לחסוך כמה מאות (או אלפי) שקלים על שם וסלוגן.
לגיטימי.
רק קחי בחשבון שאם העניין הזה הופך להיות סוג של טרנד, ליצור תחרות ולהעביד אנשים, חלקם אנשי מקצוע, חלקם סתם אנשים טובים, זה לא פוגע רק בהם.
זה פוגע בכמה עשרות אנשים שקונים מהמוצר הזה לחם וחלב. לילדים שלהם.
עכשיו, לא הולכת להילחם בטחנות רוח.
לא הולכת לחנך את העולם.
כן חושבת שאתר שמטרתו לעודד צמיחה של אנשי מקצוע, לא אמור לעודד את זה.
ואם ברמה מנהלתית לא מונעים את זה, לפחות זכותנו (של אנשי המקצוע. אני מדברת כאשת מקצוע לא כמנהלת פורום פרסום), לנסות לעורר את המודעות של הציבור לאיום הזה עלינו.
ואולי אולי, יפסיקו לשתף פעולה. או שלפחות המקצוענים מבינינו, אלה שנכנעו לדמויות המדהימות האלה, כן יחשבו פעמיים לפני שנותנים לזה יד.
לא אמרתי מילה על התחרות הראשונה. שתקתי. כי היו תחרויות ויהיוי עוד, ומותר לכל אחד לנסות את מזלו.
לחזור על זה מיד פעם שניה, כבר הופך את העניין לרציני הרבה יותר, ובהתאמה - למשכנע יותר אנשים כמוך, שלא רוצים לשים כסף, לחקות אותך.
לא חושבת שהעולם ישתנה. חושבת שכדאי כאן לשים את הצד שלנו גם כן על השולחן.
נכתב ע"י גיטי ל;2028119:יישר כח על ההתנסחות המכובדת שלך לאורך כל הדיון.
לי יש אכן נטייה לראות את הכל באור יותר אנושי וקליל ופחות מעמיק ומקצועי, אבל אישה באמונתה תחיה ותכתוב.
תסכימי איתי שיש פה כמה שנסחפו לגמרי. אבל לגמרי ממש!!!
את ראויה לההערכה על הכנות הרצינות וה"מענטשלעכקייט"
נכתב ע"י ckuh;2028124:כל הכבוד פנינה.
בואי תמשיכי עד הסוף.
אם הוא קופירייטר יקבל מחיר מלא, ובלבד שיש לו הוכחות שזה מחיר המחירון שלו.
הייתי לגמרי מרוצה עם שורה נוספת:
* קופירייטרים שיציעו שם שלא ייבחר, יתוגמלו בדמי הקדימה המקובלים אצלם, ובלבד שהסכמנו לקבל מהם הצעות מראש, וידענו באיזה סכום מדובר.
זה הוגן.
נכתב ע"י א-ירושלמית;2027631:הבובלונים
סיפורים שממריאים איתם לשמים.
נכתב ע"י ckuh;2028103:פנינה.
לא מצפה שתביני.
את נמצאת במקום מאוד אחר מאיתנו, ומי שלא שם לא יבין.
גמרתי מזמן לנסות להסביר לשכירים מה חושבים מעסיקים, לילדים מה עובר על הורים וללקוחות מה חושבים אסטרטגים/קופירייטרים.
הבנתי שזה לא מרוע לב. הם פשוט לא מסוגלים לקלוט את זה.
חסר להם המון ידע קודם.
הפנייה שלי היא לציבור.
וכשם שזכותך להציע תחרות, זכותי לדרוש הימנעות לטובת אנשים שעמלים על פת לחמם.
בטח כשהפנייה נעשתה באמצעות פורום ולא באמצעות פרסום, נגיד.
הכל ימשיך כעת כפי שהיה. אלה שמבינים אותי - ויש די הרבה כאלה כאן (אחרת הייתי שותקת. תאמיני לי. עושה את זה בשביל אחרים, לא לעצמי...), יתפסו את העניין.
אלה שלא מבינים אותי ימשיכו לחשוב לא יודעת מה.
וההוכחה הכי טובה שבאמת אין טעם להסביר שוב מה זה שוק, ועד כמה יוזמות כאלה במקום כזה, בקצב כזה, עלולות לפגוע בו, היא שאפילו לא הבנת את ההשוואה שנתתי.
תקשיבי, זו השוואה אחד-על-אחד.
היא אמורה להיות מאוד מובנת.
רק כאמור, לא היית במקום הזה מעולם, אז לא תביני.
וכמוך עוד רבים פה, שיהיה לכם המון הצלחה עם הסלוגן.
גיטי ל.
אף אחד לא דיבר על תביעות משפטיות. לא יודעת באיזה משפט שלי מצאת רמז לזה.
וגם לא הבנתי את הבדיחה על חברות האבטחה בחיפה.
נכתב ע"י ckuh;2028312:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים