אופס. רק למען ההבהרה, הכושי הספציפי הזה אלים למדי... לכן מגיע לו כלא.חכה שכושי יקרא את זה![]()
pdf?חסום
זו פשלה. לא התכוונתי קודם לצייר חרבות. זה זרם לי עם השיר, כמו שציינתי.הוא מחזיק חרבות, נכון? אז למה הם נראות שקופות...?
אהממממ...מעניין אלו שירים אתם שומעים ברקע
סתם סתם...
ניתן לראות ע"י לחיצה על התמונה. אזהרה!! הדמות מלחיצה למדיי...חסום
כושי זו לא מילת גנאי. כושי זה אדם שמוצאו מארץ כוש, כשם שאפריקאי זה אדם שמוצאו מאפריקה. ולכן בתנ"ך ניתן לפגוש את הכושי הרבה פעמים, ואף פעם לא את האפריקאי. אלא מה, כיון שהלבנים מתייחסים אל הכושים בעליונות, ממילא זה נהיה מילת גנאי, ולכן לא יעזור שיאמרו אפריקאי, כי את התייחסות הלבנה אי אפשר לשנות על ידי כיבוס המילה.1. לא אומרים כושי... אומרים אפריקאי או כל כינוי אחר שלא מעליב (רק לכל מי שיצקצק זה כמו שיעלו ציור ויכתבו "יודון")
אמנם אני לא כ"כ מבינה בציור, אך אני מסכימה עם מי שכתב שתווי הפנים אינם חופפים לתואר כושי.סתם, אם לא הייתי אוהבת את התווים הכושים, לא הייתי מציירת את זה.
למה נטפרי חוסמים?סתם היה טיפה זמן ושירים ברקע... זה מה שיצא מזה. מודה שזה קצת אלים... תסלחו לי...צפה בקובץ המצורף 1296293
נכוןניתן לראות ע"י לחיצה על התמונה. אזהרה!! הדמות מלחיצה למדיי...
כושי זו לא מילת גנאי. כושי זה אדם שמוצאו מארץ כוש, כשם שאפריקאי זה אדם שמוצאו מאפריקה. ולכן בתנ"ך ניתן לפגוש את הכושי הרבה פעמים, ואף פעם לא את האפריקאי. אלא מה, כיון שהלבנים מתייחסים אל הכושים בעליונות, ממילא זה נהיה מילת גנאי, ולכן לא יעזור שיאמרו אפריקאי, כי את התייחסות הלבנה אי אפשר לשנות על ידי כיבוס המילה.
העדפת אדם שחור גרועה יותר מסלידה ממי שאינו לבן. (לא זוכר)נכון
תודה על הדיוק
בכל אופן מילה שמעליבה אדם אחר עדיף לא להשתמש בה לא משנה מה עמד מאחורי
זכור לי כשהייתי בחורות סמינר ודברנו באוטובוס על מתכונים לעוגות בחושות הגיעה אלינו אישה אתיופית דתיה פגועה שהבן שלה ישב לידינו וחשב שאנחנו מדברות עליו וקוראות לו כושי להסביר לנו שזה לא בסדר
כמובן התנצלנו מעומק נשמתינו
ומאז אני משתדלת מאד להמנע מכינויים שיכולים לפגוע באחרים
נכון
תודה על הדיוק
בכל אופן מילה שמעליבה אדם אחר עדיף לא להשתמש בה לא משנה מה עמד מאחורי
זכור לי כשהייתי בחורות סמינר ודברנו באוטובוס על מתכונים לעוגות בחושות הגיעה אלינו אישה אתיופית דתיה פגועה שהבן שלה ישב לידינו וחשב שאנחנו מדברות עליו וקוראות לו כושי להסביר לנו שזה לא בסדר
כמובן התנצלנו מעומק נשמתינו
ומאז אני משתדלת מאד להמנע מכינויים שיכולים לפגוע באחאולי עדיף כבר לא להגיד את המילה שחור,כי זה יכול להתפרש כהעלבה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים