- הוסף לסימניות
הם גם לא היו מבקשים כל שני וחמישי להסיע אותם למקום אחר...
ואם כן היו מבקשים?
היתה בעיה ?
זה לא העניןאולי כל מה שהם מבקשים זה קשר? וכשהוא לא קורה מעצמו, בטבעיות, מצד הילדים, אז ההורים מיצרים הזדמנויות מפגש באופן של "צורך"?
ולא בקשת עצות...מה אומרים? חוסר פירגון או מובן?
הורים אי אפשר לשנות. חבל על האנרגיות.מדובר בהורים עם ילדים נשואים, ללא רכב.
כל פעם שהם צריכים להגיע ממקום למקום, שלא בשיגרה, מבקשים מהילדים הנשואים להסיע אותם לפה ולשם.
הבעיה היא שאת בני הזוג זה משגע. היציאה באמצע דברים וההשענות על הילדים כהסעות, ההימנעות להשתמש במונית- ולא בגלל בעיה כלכלית
מה אומרים? חוסר פירגון או מובן?
ברור לחלוטין, אבל משאלת פותחת האשכול מסתבר שזה משתלט להם על החיים... עם כל הכבוד הבעל והילדים קודם...לא מבינה בכלל את הסיפור!
אני עוזבת עבודה בשביל להסיע את ההורים שלי מיידית
אולי אני שונה מכולם כאן???????
לא שונהלא מבינה בכלל את הסיפור!
ברור, ברור.לא מבינה בכלל את הסיפור!
זה הענין למה זה נחשב השתלטות זה הכל עם דעה קדומה אם מרגישים בפשיטות את מה שההורים עשו לנו ומה שהילדים יראו אותנו עושים ואת האהבה להורים - שוכחים את כל הסביב - ושוב זה לא שזה קל רק שזה ודאי יותר קל כשההתייחסות טובה יותר בין ההורה לילד.ברור לחלוטין, אבל משאלת פותחת האשכול מסתבר שזה משתלט להם על החיים... עם כל הכבוד הבעל והילדים קודם...
תדמייני מצב שצריך לחפש סידור לילדים באמצע מקלחות והשכבה כשאחד מבני הזוג בכלל לא בבית או האמצע מנוחת צהריים של חצי שעה חטופה לאחר לילה לבן עם התינוק ועוד כיד הנטויה...
מנסיון אף פעם לא הפסדתי מלקחת את ההורים שליברור, ברור.
כולל להיות מפוטרת מהעבודה כי יצאת מדי הרבה פעמים. המשכורת שלך היא למותרות מוחלטים ואת הרכב והמשפחה את מחזיקה כנראה מכסף אחר. תספרי עוד קצת איך זה בדיוק עובד, להצליח לא לעבוד, לחיות מהאויר ולהחזיק רכב בשביל להסיע את ההורים מתי שצריכים.
ואם כבר, אז הנה סיטואציה אמיתית (החלפתי את הערים כדי למנוע זיהוי, המרחק נשאר זהה) ואשמח לשמוע איך את מתמודדת איתה בהצלחה-
אברך מזכרון יעקב, ההורים מאשדוד. נוסעים לחו"ל לטיול של חודש ומבקשים מהבן לבוא לקחת אותם לנתב"ג. הם צריכים להיות שם ב5 בבוקר. האברך צריך לצאת מהבית ב1:30 בלילה, לנסוע לאשדוד, לקחת ולחזור הביתה לקראת 7 בבוקר. ה300 שקל דלק יורדים מהלחם והחלב כי הוא חי תמיד על סף המינוס. כמובן שהוא יפסיד את הכולל בוקר.
איך את מסתדרת עם סיטואציה כזו ואחרות? אני ממש מעריצה אותך.
זו תפיסה ילדותית ממש. כולם מכירים אנשים שמכבדים הורים באופן מעורר השתאות ונאבקים על פרנסה. אני סמוכה ובטוחה שהשכר שמור להם לעוה"ב אבל אי אפשר לפתור דילמה אמיתית בסיסמאות.מנסיון אף פעם לא הפסדתי מלקחת את ההורים שלי
אגב פעם אחת ויחידה היתה לי כזו חישוב ובאותו פעם הפסדתי לא מהעבודה הסדירה אלא ממקום אחר
ואולי סיפור של דמה בן נתינה יוכיח על העושר שהשיג מכיבוד הוריו - מתלבטת אם לכתוב משפט זה אבל אכתוב שאולי אם האברך הנ"ל יתחיל לכבד את הוריו בלי חשבונות ויותר לא יהיה יותר במינוס
לאיזה סוג תשובות את מצפה?זו תפיסה ילדותית ממש. כולם מכירים אנשים שמכבדים הורים באופן מעורר השתאות ונאבקים על פרנסה. אני סמוכה ובטוחה שהשכר שמור להם לעוה"ב אבל אי אפשר לפתור דילמה אמיתית בסיסמאות.
נשאלו כאן שאלות נוספות שלא נענו. האמירות שלא מפסידים ותמיד יוצאת מהעבודה\ בית \כולל לשרת את ההורים בכל מצב מתאימה למחנכת כיתה ז' שלא מחוברת למציאות ולא מחויבת לאמת. אני אשמח לשמוע תשובות אמיתיות וכנות לדילמות שהועלו כאן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים