אני עדיין לא מבין. כיסית בית דפוס אחד, ושיטת הדפסה אחת, מה עם השאר?ואז יודעים היכן זה אוחז. בערך. לדוג' שהצבעים שלי במסך יותר כהים מאשר במציאות.
בתצוגת מסך[צבע] ניסיתי לכוון את זה.
עדיין לא 100 % אבל ממש קרוב.
הרי יכול להיות שוני בגוונים בין כמה בתי דפוסאני עדיין לא מבין. כיסית בית דפוס אחד, ושיטת הדפסה אחת, מה עם השאר?
וגם, הניחא מול דפוס. אך מול דיגיטל? ומסכים שונים?
נכון.אני עדיין לא מבין. כיסית בית דפוס אחד, ושיטת הדפסה אחת, מה עם השאר?
וגם, הניחא מול דפוס. אך מול דיגיטל? ומסכים שונים?
היה לי פעם אחת דבר כזה.מה עם טכנאי שבא אליך ועושה את זה? מישהו ניסה?
מי זה מר מישל סורסקי? והאם אפשר קישורים למסכים הנל?יצא לי לדבר עם מר מישל סורסקי בדיוק בעניין הזה.
מה שהוא המליץ לי אז לקנות מסך של חברת Eizo שהוא עצמו מכייל.
בסוף קניתי במחיר קצת יותר זול, מסך 4K של "DELL 27.
אפשר לומר שדי מרוצה.
גם אני קניתי של dellיצא לי לדבר עם מר מישל סורסקי בדיוק בעניין הזה.
מה שהוא המליץ לי אז לקנות מסך של חברת Eizo שהוא עצמו מכייל.
בסוף קניתי במחיר קצת יותר זול, מסך 4K של "DELL 27.
אפשר לומר שדי מרוצה.
מר מישל סורסקי הוא אחד המומחים בארץ לצבעי דיגיטל וכיול מסכים למקצוענים.מי זה מר מישל סורסקי? והאם אפשר קישורים למסכים הנל?
אני סקרנית איזה דגם, שלי נקרא Dell P2715Qגם אני קניתי של dell
אחרי המלצה ספציפית על דגם מסוים שמוצלח.
היכן כתוב מספר הדגם?מר מישל סורסקי הוא אחד המומחים בארץ לצבעי דיגיטל וכיול מסכים למקצוענים.
קישור לאתר העולמי https://www.eizo.com/home/
ולישראלי https://www.eizo-pro.co.il/
אני סקרנית איזה דגם, שלי נקרא Dell P2715Q
על הארגז של המסך, באתר, על תעודת האחריות קבלה וכו'היכן כתוב מספר הדגם?
צריך לנבור..):על הארגז של המסך, באתר, על תעודת האחריות קבלה וכו'
אצלי לא מצאתי על המסך עצמו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים