- הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1447232:טוב עשיתי תוסף שחוסם את זה.
תבדקו אותו.
ותגידו אם זה עובד.
איך מתקינים????????
נכתב ע"י mat;1447232:טוב עשיתי תוסף שחוסם את זה.
תבדקו אותו.
ותגידו אם זה עובד.
נכתב ע"י אולם;1584874:אני חושב שכדי לך למחוק את התוסף לפי ההוראות שקיבלתי מהם במייל, ואז להתקין מחדש ובהוראות באתר שלהם להוריד את החתימה.
נכתב ע"י 7880;1445609:עובד לכם? מופיע לי רק וי אחד... שנשלח... גם לבעלי אותו דבר[/Q
לי לא מופיע אפילו וי אחד...
איך יכול להיות?
נכתב ע"י דירה מושלמת;2316824:נכתב ע"י 7880;1445609:עובד לכם? מופיע לי רק וי אחד... שנשלח... גם לבעלי אותו דבר[/Q
לי לא מופיע אפילו וי אחד...
איך יכול להיות?
זה יכול להיות מהסינון
נכתב ע"י בפוטנציאל;2316825:נכתב ע"י דירה מושלמת;2316824:לא מופיע לי אפילו וי אחד
זה יכול להיות מהסינון
לא
אישרו לי לפני שעה את האתר.
נכתב ע"י דודכהן;1486830:בא נבהיר כמה דברים פשוטים!
אחרי שאתם שולחים מיילים בפעם הראשונה למישהו או לקבוצת אנשים זה נותן חלון ששואל בסה"כ אם להציע גם להם את התוסף, בוחרים ב no וזהו ,
אני שולח עם זה מיילים להמון אנשים ולא ראיתי שהם קיבלו הודעה כזו
זה הכל!!!
אולי תרשמי את כתובת האתר שנוכל גם להסתדר?נכתב ע"י gil66422;2316855:הסרתי, והתקנתי מחדש - וזה עובד.
צריך להמתין קצת ואז תקבלו מהם הודעה... במחשב אחר ביצעתי הפעלה מחדש.
הם גם נותנים שם אפשרות להסיר את עצמכם מה"מייל טראק", הכל באנגלית, תיזהרו לא להסיר בטעות...
אולי תתרגמו בגוגל טרנסלט ואז הכל יהיה פשוט ומובן יותר.
בהצלחה.
נכתב ע"י jolya;2317112:כמה זמן לוקח עד שמאשרים?
נכתב ע"י מוזיקאית;2317239:
נכתב ע"י gil66422;2317261:כלום חכי.
יש לך את האייקון של ההתקן בדף של המייל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים