- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;2317267:כן,למה לחכות?
כשאת לוחצת על דואר יוצא את לא רואה וויים?
תנסי להפעיל את המחשב מחדש.
להגדרות יש לך אפשרות להיכנס? תלחצי על האייקון בצד השמאלי..
נכתב ע"י מוזיקאית;2317267:כן,למה לחכות?
נכתב ע"י gil66422;2317275:כשאת לוחצת על דואר יוצא את לא רואה וויים?
תנסי להפעיל את המחשב מחדש.
להגדרות יש לך אפשרות להיכנס? תלחצי על האייקון בצד השמאלי..
נכתב ע"י מוזיקאית;2317289:לא רואה ווים.
אני ינסה להפעיל בתקווה שזה באמת יעזור.
לאיזה הגדרות?לחצתי על האיקון של התוכנה שנהיה לי במייל וזה מה שנהיה לי
שאני לוחצת על הכפתור הירוק הוא מבקש ממני שוב להכניס את המייל ומגיע לי שוב לדף ההוא.
תודה על העזרה!
צפה בקובץ המצורף 323948
נכתב ע"י gil66422;2317310:תלחצי על הכפתור הירוק שפירושו הוא "להפעיל את המייל טראק" ואז תבחרי בכתובת הדוא"ל שלך. אפילו שכבר עשית תנסי שוב. ואח"כ אל תלחצי על הסרה בטעות.
נכתב ע"י מוזיקאית;2317316:עשיתי הכל
לבנתיים לא רואה שינוי![]()
נכתב ע"י פוליטיקאי;2317324:הדף שאת מגיעה אליו כותב משהו על מייל עיסקי
כנראה את על המחשב של העבודה וזה רשום כמחשב עיסקי
ולכן הוא רוצה שתשלמי
נכתב ע"י מוזיקאית;2317334:ז"א שאין לי אופציה להשתמש בזה,רק אם אני משלמת?
תודות!
נכתב ע"י פוליטיקאי;2317339:כנראה...
אבל הם מבהירים שם שזה ממש לא הרבה כסף וזה זול![]()
זה בדיוק מה שקורה לי ובפועל אין שום וי ושום כלוםהיי אני מנסה להתקין, הוא כותב שהותקן וכותב 'לעבור לאימייל שלי'
ואז שאני לוחצת ונכנסת לאימייל שוב צצה הודעה עם כפתור ירוק, "להפעלת התוסף" ואז שוב מגיע לעמוד עם בחירת המסלול (חינמי או עסקי וכו') ושוב כל התהליך.
זה קורה ללא הפסקה שוב ושוב לא משנה כמה אני נכנסת למייל.
כמו כן, יש סימון למעלה של התוסף אבל אני לא רואה וי ולא שני ווי'ם בדואר יוצא.
לסיכום: האם התקנתי תכנת ריגול על המחשב שלי שהחדירה לי נוזקות ואפילו לא טרחה להעמיד פני מסייעת???
אין אפשרות. ממש אין. והם מסבירים לך את זה מחדש כל פעם שאתה פותח את המייל. ומסבירים גם כמה שזה לא מקצועי, ושאתה חייב לשדרג לגרסא טובה יותר. ממש נודניקים! אבל משהו קיצוני.האם יש אפשרות להתקין זאת כהיום בגרסה החינמית ושיהיה ללא חתימה שלהם במיילים הנשלחים?
באתר שלהם כתוב על הגרסה החינמית שזה כולל חתימה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים