למי משלמים?כמדומני שאם משלמים יש.
https://mailtrack.io/en/upgrade2?utm_source=browser&utm_medium=menu&utm_campaign=upgrade&למי משלמים?
וכמה עולה?
לכאורה את מתכוונת לזהאני לא מבינה מילה אנגלית
עשיתי תרגום
אבל איזה אופציה אני צריכה לבחור? (אם אני יחליט שכדאי לי לשלם על זה)
שם יש כמה אופציות, ולפי התרגום אני לא רואה אופציה כזו
התמונה בהודעה הקודמת היא מגירסת PRO ושם רואים כמה פעמים ההודעה נקראה וגם מי קראתודה
אבל אנגלית אני לא מבינה מילה
זה עם תשלום או בלי?התמונה בהודעה הקודמת היא מגירסת PRO ושם רואים כמה פעמים ההודעה נקראה וגם מי קרא
5 דולר לחודשזה עם תשלום או בלי?
תודה על הכל5 דולר לחודש
כמובן, אני לא חושב שיש כאן אחד שמשלם את זה רק לעסקים שווה לשלם ע"זתודה על הכל
לא נראה לי שמשתלם ב5 דולר לחודש
בכל אופן תודה על העזרה
לפעמים יש!אני לא מכירה את הגרסאות השונות, התקנתי פעם אחד ומאז יש לי את זה
אבל יש לי שאלה אחרת
כשאני שולחת מייל לכמה אנשים ביחד
אני מקבלת הודעות שנקרא, אבל אני לא יודעת מי קרא
יש אופציה לדעת מי קרא את המייל?
אבל התראה מקבלים מכל מי שאני שולחת ,לא רק מי שיש לו את התוסףלפעמים יש!
את יכולה לדעת למי נשלח אם יש לו בעצמו את התוסף.
כלומר אם את שולחת לי ולעוד מישהו, יהיה מצוין לך שאני פתחתי כי גם לי יש את התוסף ואני מזוהה אצלם.
לפי מה שאני זוכרת(תקופה ארוכה לא היה לי)אבל התראה מקבלים מכל מי שאני שולחת ,לא רק מי שיש לו את התוסף
לא?
אצלי לאלפי מה שאני זוכרת(תקופה ארוכה לא היה לי)
כל מי שפותח מצוין בשורה נפרדת.
וזה בנוסף לוויים הירוקים.
בכל אופן על האפשרות שצולמה למעלה בהודעה 166 לא צריך לשלם.אצלי לא
עכשיו בדקתי מייל שנשלח לכמה אנשי קשר ביחד
ותרגמתי
וזה מה שקבלתי בתרגום לעברית
זיהוי שפתח המיילים שלך כאשר קיימים מספר נמענים יש מגבלות. קבל סביב המגבלות האלה ולדעת בוודאות מי פתחה את הדואר באמצעות לשאול את אנשי הקשר שלך להתקין Mailtrack
איך מבטלים הצגת תמונות אוטומטית?קחו בחשבון שרב האנשים שמודעים לתוסף ואין להם חשק להיות במעקב מבטלים הצגת תמונות אוטומטית וכך אין לתוסף משמעות
גם אנשים שלא מודעים לתוסף הרבה פעמים בחירת המחדל שלהם היא לא להציג תמונות ואז גם לתוסף אין משמעות.
(אם המידע שהוא מספק לא לגמרי אמין אז כבר הערך שלו יורד)
https://support.google.com/mail/answer/145919?hl=iwאיך מבטלים הצגת תמונות אוטומטית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים