תח"צ כך אגד חוסכת תלונות - עד 250 תווים

• הוסף לסימניות
אפשר שלא להקפיד על תחביר [מי שישמע מי הולך לקרוא את זה...]
פשוט לכתוב כמה כותרות [ההכי קשות] ברצף כל שהוא ולהוסיף שיש עוד פרטים שהם מעבר למגבלת המילים.
ואז אתם מקבלים תשובה מצטדקת ש"חסרים פרטים"...

• הוסף לסימניות
ככה? בלי הוכחת נזק?
מדובר על 20 ש"ח בערך,
לא יצא אוטובוס והם טוענים שהיה פקק, תקלה טכנית, בדיקה וכל מיני תירוצים, (שלא יצא אוטובוס לא צריך הוכחה)
אז כתבתי להם שאני לא ממש מקבל את התשובות האלו ואז פיצו אותי איזה 20 ש"ח לרב קו.... (אחרי כמה התכתבויות במייל איתם.. מה שבאגד אין).

• הוסף לסימניות
אגד ענו לי שזה לא תקין והם מחפשים דרך לפתור את הבעיה.
התלוננתי בפניות הציבור באתר של אגד,
ולא הצלחתי לשלוח להם את הפנייה.
להפתעתי נדהמי לראות שהם מגבילים את התלונה עד 250 תווים!!!

דרך מקורית לחסוך עליהם בפניות ותלונות שמגיע להם ביושר רב...

האם מישהו גם נתקל בזה?
צפה בקובץ המצורף 2039958

• הוסף לסימניות
מצו"ב פנייה שעשיתי לנציבות ותגובתם הראשונית - אעדכן בעז"ה בהתפתחיות (פשוט גם אני נתקלי בדבר המקומם הזה):mad:

קבצים מצורפים

• תגובה ראשונית הנציבות.pdf
    KB 142.2 · צפיות: 15
  • פניה לנציבות.pdf
    KB 226.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ברוך השם העניין סודר
אפשר עד 3000 תווים.
1756747066382.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא ברור לי למה מסומן לי כבר למעלה משבוע על שגיאה אחרי מילוי כל הפרטים וסימון שלח, מתקבלת השגיאה הבאה:

Screen Shot 2025-09-02 at 1.39.29.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה